Cum afisezi starea vremii in iconita aplicatiei Vremea

Daca verificat des pe iPhone starea vremii din locatia in care va aflati, atunci probabil sunteti interesati sa aflati despre existenta unui tweak numit Meteor, el fiind creat special pentru a afisa in iconita aplicatiei Vremea, Weather, starea vremii locatiei noastre.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza Meteor si modul in care este modificata iconita aplicatiei Vremea, Weather, el afisand temperatura actuala, o icontia a starii vremei, dar in locul numelui aplicatiei spune si daca afara ploua, este senin, ninge, etc.

Meteor are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a iDevice-urilor, iar de acolo putem alege cum isi implementeaza el functiile, tweak-ul afisand starea vremii si temperatura inclusiv in status bar chiar langa iconita bateriei.

Pentru a prelua informatii despre vreme, Meteor verifica lista de locatii adaugate de catre noi in aplicatia Weather, Vremea, si va afisa informatii doar pentru prima locatie din lista, asa ca daca nu folositi GPS-ul pentru a prelua locatia, asigurati-va ca o aveti setata prima.

Meteor urmeaza sa fie lansat in cursul acestei zile in Cydia la pretul de 2 dolari.

Meteor informatii vreme