Samsung Galaxy S7 va avea cadou o casca Gear VR

3

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pe 21 februarie de catre compania Samsung si conform unui zvon aparut astazi el ar urma sa fie vandut din 11 martie in magazinele din intreaga lume, pachetul urmand a avea cadou si o casca Samsung Gear VR.

Mai exact, cei de la Samsung ar intentiona sa ofere Samsung Gear VR ca si cadou pentru unii dintre utilizatorii care vor precomanda Samsung Galaxy S7 din magazinele sale sau cele ale partenerilor, miscarea fiind una foarte interesanta pentru coreeni.

Oferind un Samsung Gear VR cadou impreuna cu Samsung Galaxy S7, compania Samsung se asigura ca noii posesori ai smartphone-ului se vor putea bucura si de casca de realitate virtuala pe care ea a inceput sa o promoveze tot mai intens in ultima perioada.

Un Samsung Gear VR poate costa pana la 100 de euro, iar acest cadou oferit impreuna cu Samsung Galaxy S7 este o tentativa a celor de la Samsung de a creste vanzarile, pretul terminalului putand fi mai mare decat cel estimat initial intr-o varietate de zvonuri aparute pe internet.

Acestea fiind spuse, unii dintre cei care vor precomanda Samsung Galaxy S7 ar putea primi cadou un Samsung Gear VR, insa oferta va fi limitata cantitativ, dar si in ceea ce priveste tarile in care va fi disponibila.

Samsung Gear VR