Dezvoltarea masinii Apple atrage furia vecinilor din Sunnyvale

Compania Apple dezvolta o masina electrica si probabil autonoma, iar principala locatie in care s-ar desfasura toata munca ar fi un complex de birouri din Sunnyvale, acolo zvonindu-se ca ar lucra cei mai multi dintre inginerii implicati in Proiectul Titan pentru producerea masinii.

Diverse zvonuri sustin ca acolo se livreaza piese auto impreuna cu diverse echipamente pentru testarea sau asamblarea de automobile, inginerii celor din Cupertino facand unele modificari in locatie pentru a amenaja un garaj si un spatiu pentru asamblarea de masini.

Problema pentru cei de la Apple este ca pana acum un veci s-a plans public in fata autoritatilor din Sunnyvale in legatura cu nivelul de zgomot ridicat pe care il produc motoarele unor masini in miezul noptii, sunetele venind din cladirile inchiriate de o subsidiara a Apple.

Acest vecin sustine ca in aproape in fiecare noapte in jurul ore 11:00 incep sa se auda zgomote puternice produse de catre motoare de masini si este posibil ca inginerii celor din Cupertino sa se apuce abia atunci de testat aceasta componenta pentru a genera suspiciuni in timpul zilei.

(Do) there have to (be) motor noises at 11:00 p.m. at night like last night?. Even with the windows closed I could still hear it.

Respectiva persoana sustine ca zgomotele sunt atat de puternice incat le aude chiar si cu geamurile inchise, deci este destul de clar ca in acele cladiri se testeaza motoare care urmeaza sa fie cel mai probabil utilizate pentru viitoare automobile.

Cat va mai reusi Apple sa tina secrete detaliile importante despre masina sa ramane de vazut, insa iata ca incep sa apara din ce in ce mai multe confirmari ale existentei sale.