Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – doua schimbari mari facute posibile de eliminarea portului audio

iPhone 7 – doua schimbari mari facute posibile de eliminarea portului audio

iPhone 7 nu va avea port audio standard, iar acest lucru il stim de mai bine de o luna deoarece atat de multe zvonuri au confirmat aceasta schimbat incat este aproape imposibil de crezut ca Apple va decide sa pastreze portul audio in terminalul ce va fi lansat in toamna.

Eliminarea portului audio din iPhone 7 aduce totusi noi oportunitati pentru compania Apple, iar o firma de investitii din SUA si-a anuntat recent investitorii in legatura cu planurile pe care ea a inteles ca ar urma sa le puna in practica Apple in viitorul apropiat.

Un difuzor in plus

Spatiul lasat liber de scoaterea portului audio din iPhone 7 ar urma sa fie utilizat de catre compania Apple pentru a implementa un al doilea difuzor in smartphone-ul sau, astfel ca iPhone 7 va avea difuzoare stereo daca informatiile aparute astazi se vor adeveri.

In momentul de fata toate iPhone-urile au un singur difuzor la baza si unul in partea superioara doar pentru apeluri telefonice, insa tabletele iPad au difuzoare stereo de ceva vreme, iar un iPhone 7 cu difuzoare stereo pare foarte probabil in contextul eliminarii portului audio.

We still believe there is potential for AAPL to add ANC in the IP7S but believe AAPL is including just the digital headphone in the IP7 this year. We do believe there are aftermarket AAPL and Android opportunities this year, and we have included only 7.5M units in FY17 as those sales. Recent speculation surrounding the elimination of the headphone jack in the IP7 is consistent with this move as AAPL will need to provide a digital headset inbox but likely was not willing to spend the extra cost for the ANC functionality.

Casti lightning fara anularea zgomotelor ambientale

A doua mare schimbare facuta posibila de eliminarea portului audio din iPhone 7 este trecerea la casti Earpods Lightning, compania Apple evitand sa ofere gratuit casti Earpods wireless, deci nu trebuie sa va asteptati la asa ceva de la cei din Cupertino.

Oferind doar casti Lightning, compania Apple nu va implementa in ele nici o tehnologie pentru anularea zgomotelor ambientale, ea urmand a implementa totusi un convertor DAC pentru a permite folosirea acestor accesorii cu viitorul sau terminal.

iPhone 7S urmeaza sa includa un sistem de anulare a zgomotelor ambientale in casti, insa pana la aparitia sa mai avem de asteptat un an si jumatate, foarte multe putandu-se schimba pana atunci.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 fara port audio va veni cu un difuzor un plus si casti Lightning care nu au un sistem pentru anularea zgomotelor ambientale.

 • ninel

  nu avem nevoie de difuzoare stereo,avem nevoie de o baterie mai buna…

 • Daviid

  ” incat este aproape imposibil de crezut ca Apple va decide sa pastreze portul audio in terminalul ce va fi lansat in toamna ” – ușor de zis , greu de făcut … Este mult de muncă la așa ceva și nu zic că nu va fi așa,dar nu se ia Apple după lume,ci după ce vor ei ca să iasă bine și în câștig.

 • Srb Srb

  foarte frumos

 • bogdan

  No sa mai pot de fericire cu 2 difuzoare :)))))) baterie peste 2 ani?

 • Iti dai seama ca iPhone 7 a fost gandit si testat cu ani inainte de a fi lansat, nu?

 • crixalis

  Să-l facă de 32gb minim, asta ar fi frumos

 • disqus_DPH51pchVl

  Fii serios. Unii vor spune ca au furat tehnologia, asa cum au furat si 3D Touch

 • Dragos

  Si daca vreau sa vorbesc la hands free in timp ce il incarc…? ***a

 • Andrei Rotaru

  Daca cablul la noile casti o sa fie la fel ca cel de la incarcatoare, o sa fie jale, 4 incarcatoare originale mi s-au rupt langa mufa. Nu am vazut cabluri asa proaste la niciun alt telefon.

 • rrr

  De ce nu se indreapta producatorii de smartphone-uri spre difuzoare frontale?? Sunt cea mai buna solutie, pana la urma vrei ca sunetul sa vina spre tine, nu jos/sus.

 • Mihai

  Caști cu baterie externă 🙂 adaptor lighting cu două mufe sau 3. Poate ascult muzică și stau în pat, deci aș vrea să fie și încărcat. 🙂
  La modul serios cred ca va avea încărcare fără fir sau va fi un nou gate și 7s va beneficia asta.

 • Cosmin Tudose

  @rrr: Tu ai dreptate în ceea ce spui, dar gândește-te cât de repede s-ar acoperi cu praf/scame/mizerie.. În plus, ar afecta serios designul..

 • Orion4tech

  Difuzoare stereo, da ceva “nou”.
  Si totusi ma mir ca nu are acum spatiu pt. al doilea difuzor cu marginile acelea imense.

 • Orion4tech

  Si asa scumpe.

 • Pingback: iPhone 7 va fi mai subtire ca iPhone 6S, va avea difuzoare stereo | iDevice.ro()