Apple schimba cablurile USB-C ale MacBook 12 inch

La doar cateva saptamani dupa initierea programului de inlocuire a incarcatoarelor pentru iPhone si iPad, compania Apple a initiat un altul prin care schimba cablurile USB-C ale MacBook 12 inch, unele dintre ele fiind, aparent, produse cu defecte.

Conform celor de la Apple aceste cabluri ar afecta incarcarea MacBook 12 inch sau ar impiedica incarcarea lor dupa conectarea la un incarcator, asa ca oricine are un asemenea cablu va primi gratuit altul de la compania Apple sau poate comanda unul gratuit.

Apple va expedia cabluri gratuite tuturor celor care la cumparare au folosit un Apple ID la care este atasat numele real si adresa reala, restul utilizatorilor putand comanda un cablu pentru livrare direct prin website-ul companiei Apple.

Identificarea cablurilor defecte se face in baza imaginii de mai jos, mai exact cablurile cu probleme nu au scrisa o serie de productie pe ele(dreapta sus), in timp ce noile cabluri oferite de catre Apple cu MacBook 12 inch au o serie de productie scrisa (stanga jos).

Apple will provide a new, redesigned USB-C charge cable, free of charge, to all eligible customers. This program also covers Apple USB-C charge cables that were sold as a standalone accessory. MacBook owners should use the replacement process below to receive a new USB-C charge cable.

Avand in vedere ca locuim in Romania si nu exista Apple Store sau website Apple, singura metoda prin care puteti inlocui un cablu afectat este vizita unui reseller sau service autorizat Apple.

MacBook 12 inch cablu USB-C 1