Tomb of the Mask este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

0

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Tomb of the Mask este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru utilizatorii sai din lumea intreaga si vorbim despre un joc destul de interesant, a carui grafica retro a atras foarte multi utilizatori de pe planeta.

Conform dezvoltatorilor Tomb of the Mask, actiunea jocului se desfasoara intr-un labirint vertical generat automat in functie de alegerile pe care le facem in joc si modul in care evoluam de la un nivel la altul, astfel ca la fiecare reincepere a jocului avem parte de o experienta diferita.

Tomb of the Mask is an arcade game, which takes place in an infinite procedurally generated vertical labyrinth. Seeking for adventure you get into a tomb, where you find a strange mask. You wear it and suddenly realize that you can now climb walls – easily and promptly. And that’s when all the fun begins.

Avand in vedere ca Tomb of the Mask este un joc in care trebuie sa exploram diverse labirinte virtuale, vom avea de depasit o varietate de inamici si capcane setate de catre creatorii titlului, astfel ca vom avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta dupa instalare.

You’ll face a variety of traps, enemies, game mechanics and powerups. And as far as time doesn’t wait, get a grip and up you go!

Tomb of the Mask este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Tomb of the Mask