Prima Pagina iPhone Un pilot posesor de iPhone a filmat din cabina aterizarea pe aeroportul...

Un pilot posesor de iPhone a filmat din cabina aterizarea pe aeroportul Heathrow

7

Nu stiu cati dintre voi au avut ocazia de a vedea din cabina unui avion aterizarea facuta pe vreun aeroport, insa un pilot al unei linii aeriene si-a inregistrat aterizarea facuta pe aeroportul Heathrow din Londra, unul dintre cele mai aglomerate din Europa.

Pilotul a facut un timelapse al intregii aterizari pentru ca un clip video intreg ar fi durat prea mult, iar mai jos puteti vedea cum se apropie avionul de aeroportul Heathrow, totul fiind filmat din cea mai buna pozitie posibila, botul avionului.

Articolul anterioriOS 6 vs iOS 9 pe iPhone 5 – comparatia performantelor
Urmatorul articolFreedom 251 va fi cel mai ieftin smartphone din lume
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.