Prima Pagina smartphone Freedom 251 va fi cel mai ieftin smartphone din lume

Freedom 251 va fi cel mai ieftin smartphone din lume

Freedom 251 este denumirea celui mai ieftin smartphone creat vreodata el fiind produs de catre o companie indiana numita Ringing Bells, iar cu un pret de vanzare de doar 7 dolari are sanse foarte mari sa atraga un numar foarte mare dintre indienii saraci.

Recent compania a lansat cel mai ieftin smartphone 4G din lume, dispozitivul avand un pret de vanzare de doar 44 de dolari, iar Freedom 251 ii va urma pe piata cu un pret de aproape 7 ori mai mic, dar si functionalitate extrem de limitata in baza costului.

Ringing Bells sustine ca smartphone-ul sau va avea componentele cumparate din diverse tari din Asia, insa asamblarea se va face in India pentru ca pretul redus sa poata fi oferit pentru clienti, asa ca aici sta practic o mare parte din magia care permite oferirea terminalului la un pret atat de mic.

Avand in vedere ca salariile din India sunt foarte mici, foarte multe persoane vor fi interesate sa cumpere un smartphone Freedom 251 la un pret ce este in jumatatit fata de cele mai ieftine smartphone-uri actuale, asa ca piata smartphone-urilor din tara are un viitor interesant.

An Indian handset maker is ready to launch the country’s cheapest smartphone under Rs 500 ($7), which could be a game changer in one of the world’s fastest growing smartphone markets. Called Freedom 251, it has been manufactured by a homegrown company, Ringing Bells.

Apple incearca sa cucereasca aceasta piata cu iPhone-urile sale, insa in ciuda popularitatii brand-ului celor din Cupertino, smartphone-urile ieftine sunt cele care inregistreaza cele mai mari vanzari pe plan local.

 • Alex

  La banii astia nici husa originala Apple pt iPhone nu imi iau

 • cami lorena

  As vrea sa vad asa ceva in oferta magazinelor de la noi. Este vreo sansa?

 • Doar daca le aduce Quickmobile :)))

 • cami lorena

  Initial am citit Quackmobile :))))))) Din partea mea sa vina si cu ratuscomobilul, tot iau 10 bucati.

 • Roby

  daca se vor lansa acele modele , la noi în țară vor fi cretini care o să ceară pe ele de 7 ori mai mult :)))) pt că asa se intampla mereu , si ce e mai rau este că multi pun botu si cumpara :l si in felul asta incurajeaza prostia :l iphone 6 cand a aparut in apple store uk ( de unde l-am luat si eu ) telefonul costa 30 de milioane in banii nostri !! si in Romania astia cereau pe el 50 de milioane :))

 • Pingback: Clona iPhone care costa doar 4 dolari | iDevice.ro()