Skype face de astazi apeluri video in grup de pe iPhone

Acum cateva Skype a anuntat ca va lansa o functie de apeluri video in grup pentru utilizatorii din lumea intreaga, functia urmand a fi disponibila pentru terminale mobile si PC-uri, iar incepand de astazi ea este oferita inclusiv pentru iDevice-urile Apple.

Printr-un comunicat scurt, cei de la Skype au anuntat ca aplicatia lor este capabila sa faca apeluri video in grup de pe iDevice-uri si terminalele Android, insa deocamdata doar cei care locuiesc in America de Nord sau Europa de Vest vor beneficia de sistem.

Noua functionalitate ar trebui sa fie disponibila si in restul lumii incepand de saptamana viitoare, asa ca daca nu vedeti deocamdata optiunea in aplicatia Skype, atunci stiti ca va trebui sa mai ateptati cateva zile pana cand veti putea beneficia de ea.

Aplicatia Skype pentru iOS este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Today, we’ve started rolling out group video calling on iPhone, iPad and Android phones and tablets in Western Europe and North America and we expect to have completed our roll-out to these markets over the next week or so. We plan to be fully available worldwide in March.