Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger va afisa reclame utilizatorilor

Facebook Messenger va afisa reclame utilizatorilor

Facebook Messenger urmeaza sa devina ceva mai enervant din cursul acestui an, compania Facebook intentionand sa afiseze reclame in aplicatia folosita de sute de milioane de utilizatorilor din lumea intreaga, miscarea fiind una asteptata de catre analistii americani de ceva vreme.

Conform unor informatii furnizate de catre surse din interiorul companiei Facebook, reclamele urmeaza sa fie afisate doar utilizatorilor care intra in contact cu diverse companii care vor cumpara reclame pentru a fi afisate in platforma Messenger, desktop sua mobila.

Pentru ca utilizatorii sa interactioneze cu business-urile este necesar ca ei sa contacteze acel business printr-un link special creat de catre acea companie, iar din acel moment utilizatorii vor vedea reclame in Facebook Messenger fie ca doresc acest lucru sau nu.

Initiativa celor de la Facebook vine pe fondul unei necesitati de a isi creste veniturile, iar afisarea de reclame va fi facuta la inceput numai pentru cei care intra in contact cu anumite companii, insa pe viitor toata lumea va vedea reclame in aplicatie, fara vreo exceptie.

We don’t comment on rumor or speculation. That said, our aim with Messenger is to create a high quality, engaging experience for 800 million people around the world, and that includes ensuring people do not experience unwanted messages of any type.

Adevarul este ca era doar o problema de timp pana cand Messenger avea sa afiseze reclame pentru toata lumea, iar nimeni nu ar trebui sa fie surprins de aceasta decizie a celor de la Facebook din moment ce compania afiseaza si acum reclame pentru toti utilizatorii.

 • otto

  Asta mai lipsea dupa ce ca e un kkt de messenger unde nici macar nu poti schimba sunetul la notificari.

 • George Coman

  Din punctul meu de vedere era mai ok inainte cand era integrat in app Facebook…In cazul in care va deveni prea enervant, lumea o sa migreze in alta parte

 • mywrc

  si mai mult ca sigur si whatsapp va avea reclame in viitorul apropiat …

 • mywrc

  așa si cum aplicația idevice era super înainte sa se implementeze reclame in ea … @zaone , nu-i așa ? cred ca unii utilizatori s-ar mulțumi sa plătească un abonament anual de 10 euro , numai sa nu apăra reclamele alea enervante … cei mai chinuiți sunt cei cu 3,5″ …

 • Poate intr-o zi o sa incerc. Implementarea costa mult si nu stiu daca banii platiti de oameni vor acoperi macar costurile implementarii in-app purchase-urilor, sa nu mai vorbim de costul push-urilor.

 • mywrc

  si așa din reclame ? se fac bani suficienți ? zic si eu … eu unul nu am apăsat niciodată pe nici o reclama … așa ca puțin probabil sa se strângă bănuți ușor … eu ma refeream doar la proasta experiența de pe 3,5″ … pe 4.7″ este mai mult decât ok … si vorbesc din experiența deoarece dețin ambele dimensiuni

 • Nu se fac suficienti, nu acopera push-urile, de exemplu, dar alta metoda momentan nu exista.