Samsung Galaxy S7 prezentat detaliat in imagini + specificatiile tehnice

Cu doar doua zile inaintea prezentarii oficiale, Samsung Galaxy S7 apare in imagini detaliate si de inalta rezolutie care prezinta cat se poate de clar terminalul pe care cei din Coreea de Sud il vor dezvalui lumii intregi, specificatiile tehnice complete fiind deasemenea disponibile.

Separat de Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge apare in imagini detaliate care arata intregul design pe care compania Samsung l-a creat pentru terminalul sau, toate imaginile confirmand doar faptul ca zvonurile aparute in atatea si atatea saptamani sunt de fapt 100% adevarate.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor avea unele elemente care le aseamana cu iPhone 6S si acest lucru era de asteptat avand in vedere ca Samsung nu a schimbat aproape deloc design-ul Samsung Galaxy S6 in terminalele sale, deci vom avea controverse iar pe aceasta tema.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, puteti vedea in imaginea de mai jos componentele pe care compania Samsung a ales sa le implementeze in viitorul sau smartphone, ele fiind deja anuntate intr-o gama extrem de variata de zvonuri aparute p internet.

specificatii tehnice Samsung Galaxy S7 S7 Edge

Separat de acestea, stim Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi lansate pe 11 martie in urma prezentarii din data de 21 februarie, deci va exista suficient timp pentru ca oricine sa poata comanda produsele de la partenerii celor de la Samsung.

In ceea ce priveste preturile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, primul ar urma sa coste 700 de euro, in timp ce al doilea ar urma sa coste 800 de euro, ambele fiind cu cativa zeci de euro mai ieftine decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de Apple.

Samsung Galaxy S7 S7 Edge imagini

In final, se pare ca separat de rezistenta la apa, Samsung Galaxy S7 va avea o camera de 12 megapixeli cu dimensiune senzor 1/2.5″ si un difuzor de 1.5W pentru a inregistra poze grozave si a reda suntete foarte puternice.

Samsung Galaxy S7 S7 Edge imagini 1

UPDATE: Aici gasiti si pretul Samsung Galaxy S7 in Romania + specificatiile tehnice complete.

UPDATE 2: Aici puteti vedea prima prezentare Samsung Galaxy S7 Edge facuta inaintea conferintei Samsung de la Mobile World Congress 2016.

44 COMENTARII

  1. Unii comenteaza la orice… da ce va asteptati de la s7? Pare sa fie telefonul momentului… oricum s6/edge note5/edge+ au fost telefoanele cele mai bune din 2015… Pe partea de design se stia de mult ca s7/s7edge nu o sa vina cu schimbari prea pari pentru ca S6/s6edge au facut pas imens cand vine vorba de design fata de s5… asa ca au mers pe aceeasi linie cu mici modificari, totusi dezamagitor la s7/s7edge este faptul ca se stie totul despre ele… acuma eu inteleg ca asa se face se lasa unele specificatii sa ajunga pe web… da nici chiar asa… practic se stie totul despre cele doua telefoane… bine asta se cam intampla la toti inclusiv la apple

  2. Stiam ca la un moment dat cineva o sa se lege de asta:))… cel mai bun ecran fara doar si poate… asta au spus toti cei care le-au testat, camera iar poate nu este cea mai buna dar este printre primele 3 probabil… design genial.. si desi acum aud ca designul este doar o chestie de gust, cand apple avea design mult peste concurenti atunci designul nu mai era doar o chestie de gust… performante de top.. la performante nu are nimeni ce sa comenteze.. ultimele dotari sa mai zic ca au 32 de gb minim spatiu de stocare? incarcare wireless, incarcare rapida… ia uita-te la niste teste si vezi in cat timp se incarca doar… iti pot da si un youtuber roman fan apple care spune asta… interfata care insfarsit(la smasung) nu mai e plina de aplicatii nefolositoare.. plus ca din cate stiu s6edge a iesit telefonul anului.. da nu ma iau eu neaparat dupa ce zice ala care da premii, eu iti iau fiecare aspect al telefonului si-ti arat ca e un telefon de top fara doar si poate peste iphone, asta asa ca sa te simti atacat :))
    -adaug si tonele de functii folositoare sau mai putin folositoare…are mai devreme sau mai tarziu au fost copiate si de rivali (multiwindow) etc
    dar cum spuneam unii comenteaza si daca nu e cazu, cat despre S7/S7edge pe langa faptu ca e dezamagitor ca se stie cam tot despre ele… mai e dezamagitor si faptu ca au mariginile de sus si de jos putin cam mari cel putin in comparatie cu s4,note3

  3. Zaone eu ti-am dat replica la ce m-ai intrebat, totusi observ ca mi-ai sters comentariu oare de ce?Avand in vedere ca nu te-am jignit sau ceva

  4. Ce haios este cand comentatorii se plang ca S7 nu aduce inovatii, de parca v-ar afecta pe voi asta :)) Ce inovatii ar trebui aduse? Ce ii lipseste lui S7 ca sa fie pe placul vostru?
    Pentru mine, S7 este cel mai avansat smartphone actual, cu cel mai frumos design. Nu ii lipseste nimic care sa fie esential pentru un smartphone. Iar ecranul ala curbat, liniile curbe sunt absolut dementiale.

  5. Si cu toate acestea nu il vei cumpara chiar daca e “cel mai cel” pentru ca e prea scump,asa-i? Iar daca preferi Note-ul(din câte am înțeles),acela e si mai scump ca acesta. Deci,cu ce rămânem pana la urma dragă Viorel?

  6. Nu are cum pt un copil sa fie Note cel mai bun telefon, pt ca il foloseste la 5% din ce poate…deci tehnologie aruncata la gunoi pt acel user.Deci cel mai bun telefon se poate percepe doar din ochii fiecarui utilizator. Iar urmatorul criteriu ar fi nr de unitati vandute. Daca este cel mai bine vandut atunci este cel mai bun pt mai multa lume, rezulta cel mai bun

  7. Amfetamin, confunzi lucrurile cu bună știință 🙂 S7 este “smartphone” iar Note este “phablet”,și mai mult este destinat segmentului business. Ca să fac o comparație, S7 este un” sedan” BMW 740 Li, iar Note este un “SUV” de genul Land Rover sau un Volvo XC90. Sunt produse din categorii ușor diferite, însă așa cum BMW 740 Li este cel mai sofisticat și complet “sedan”, așa este și S7.

    Da, mi se pare scump să dau 1000 euro pe un smartphone, dar asta nu înseamnă că S7 nu este așa cum am scris. Pentru mine este mai potrivit Note.

  8. Așa cum am răspuns și lui Amfetamin, S7 și Note sunt din categorii ușor diferite. Pe segmentul ecranelor sub 5.5″, S7 nu prea are rival, și aici nu mă refer la puncte obținute în teste, că în utilizare toate sunt excelente, dar mă refer la ceea ce îți oferă:
    – cel mai bun ecran din industrie
    – cea mai bună cameră pe un smartphone
    – cele mai complete sisteme de conectivitate
    – cel mai bun design (de fapt, chiar unic – cu ecranul ăla)
    – etc

  9. nene, bmw-ul ala nu-ti merge fara o roata… pe cand note-ul face cam totul in afara de functiile asociate pen-ului… deci retrage-ti mizeria de argument! stai jos ! nota ti-o stii singur!

  10. cum sa nu mearga bmw fara o roata? merge pe janta pana la 70km/h sau cu roata de rezerva in caz ca are dar cu limite.Shh daca nu cunosti.Iar pen ala il diferentiaza fata de un s7 plus nu? deci e o piesa importanta ca si o roata la masina

  11. dar ce inovatii a adus batjocura aia de iphone 6s?
    3d touch-ul ala revolutionar? 70% din utilizatorii iphone 6s au uitat demult ca exista functia aia pe terminalele lor…sau ca a micsorat bateria?sau ca au in continuare ecranul ala cu rezolutie de televizor diamant?in toamna daca prin vreo minune dumnezeiasca o sa faca iphone full hd sau quad sa vezi ce le trebuie rezolutia aia la tori…nu e inutila…se simte mai mult frustrare in comentariiile multora …daca si asta e un telefon urat..si aiurea…offf iphone 6s ce e?

  12. specificatii cat cuprinde insa tot un samsung urat ramane. mi se pare (ca design) o chinezarie scumpa, iPhone de la 3 si pana in prezen la 6S m-au atras prin “simplitatea” designului si materialele folosite.
    home button e ca draqu iesit in afara la samsugurile astea si oval. huuu urat.

  13. aia e incarcare wireless ? sa te plimbi cu castronu’ prin casa? mai “wireless” e cu cablu ca poti sa il misti in mana:))))) fara sa se intrerupa incarcarea… cea mai buna camera? pfff de aceea toti fotografii profesionisti recomanda 6s…cele mai complete sisteme de conectivitate la ce te referi la wireless??? prietene am prins 800 mb/s cu net de 1g/s. cel mai bun design? pentru ca iti place tie nu inseamna ca e cel mai bun . lumea tinde sa tina cu samsung pentru ca 90% dintre utilizatorii samsung au samsunguri dalea la 1 leu la vodafone si vad si ei ca scrie acolo samsung si zic si ei da frate samsung the best :))) bagati-va mintile in cap.. samsung s7 – in septembrie 300e la mana a doua, iphone 6s – in septembrie 500e la mana a doua :))) dar cum spui tu calitatea de partea samsung . salut:))

  14. eu mor cand vad sfrijiti daia care au
    30 kg uzi cu televizoru in mana si ala plin de apa si cu un note la ureche care e mai mare decat bicepsu lor sa nu spun chiar picior…:)))) cred ca genul ala de oameni isi iau telefoane asa mari ca arma de autoaparare:))

  15. Cine? eu? Nu sunt narcisist. Poate celaltl Srb Srb!
    Imi place la S7 cum au pus bakgraoundul ala care aduce a ” 7″. A remrcat careva faza asta? Si am mai remarcat ca Samsung revine la culorile basic : alb si negru, cu ceva intre, un gri auriu.

  16. Mda, ultimele date statistice spuneau că cei cu iPhone sunt vreo 17%, iar ăia cu Note și alte android sunt cam 80% :))
    Din ce știu eu, pe Terra, 80%>17%

  17. serios?? deci sunt mai mult posesori de Note+galaxy S decat iphone? sau cel putin despre asta vorbeai
    “În lipsa unui smartphone adevărat, nu ai ce face,cumperi un Samsung Note sau un Galaxy S” si nu despre toate androidurile de la alte branduri.
    Eu zic ca iphone au mai multi decat cei cu Note+galaxy s in total

  18. nu am zis ca amoledu nu e superior chiar am spus ca ecranu este mai bun , dar, ma refer la o intrebuintare normala la o distanta decenta fara de ochi .. nu se prea vede diferenta … si in niciun caz atunci cand am vb despre puterea procesarii dintre cele doua telefoane nu m-am referit la youtube / instagram etc… eu m-am referit la jocuri si daca vrei uite la GFX benckmark sa vezi diferenta intre un iphone si galaxy… pentru mine un telefon mobil este un telefon mobil nu un game station, voi puntei accent pe anumite lucruri care nu sunt importante(cel putin pentru mine) adica display sau ca intra cu 0.002345 secunde mai rapid pe instagram ceea ce nu prea cred mai ales ca am net de 1gb/s si toate mi se incarca demential de repede… eu la un telefon pun accent pe 3 lucruri mari si late : 1 Pe fluiditatea meniului si a oricarei aplicatii in rulare, 2 pe gaming fps si timp de raspuns si 3 pe filmare (nu pe foto) pentru ca daca vreau foto am camera si fara poze cu cateva clase peste orice smartphone indiferent care ar fi el. sper ca intelegi ce vreau sa zic.

  19. Pentru ca pe play store nu sunt jocurile care sunt pe ios de exemplu AG drive care sigur nu merge in 60 fps pe niciun android… Si eu stiu ce vorbesc .. Cei de la android implementeaza pe playstore doar aplicatiile/jocurile pentru fiecare versiune de android si se merge pe premiza daca un device suporta o anumita versiune de android inseamna ca suporta atatea aplicatii care sunt pentru versiunea accea de android stiu asta pentru ca am avut 2 deviceuri android unu cu 5.0 altu care ducea maxim 4.2 si de exemplu pe cel care ducea maxim 4.2 nu puteam sa ma joc vain glory (asta ca exemplu) pentru ca nu exista in playstoreul de android 4.2