Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 va fi mai subtire, partenerii Apple pregatesc initierea productiei

iPhone 7 va fi mai subtire, partenerii Apple pregatesc initierea productiei

iPhone 7 va fi mai subtire decat orice al model al iPhone lansat de catre compania Apple pana in momentul de fata pe piata, eliminarea portului audio din dispozitiv facilitand reducerea grosimii produsului, asa cum face in mod normal compania Apple o data la doi ani de zile.

Stiam de cateva saptamani ca eliminarea portului audio al iPhone 7 ar putea avea drept efect reducerea grosimii dispozitivului, iar acum avem o confirmare a acestui lucru multumita unor surse din interiorul lantului de producatori pe care compania Apple l-a creat de-a lungul timpului.

Mai subtire

Desi iPhone 7 urmeaza sa fie lansat abia in toamna de catre compania Apple, partenerii celor din Cupertino au inceput deja procedurile de programare a initierii proceselor de fabricare pentru componentele care urmeaza sa ajunga in viitorul smartphone Apple.

Cirrus Logic si Analog Devices (ADI) au programat pentru T2 si T3 2016 fabricarea unui numar foarte mare de componente, iar din moment ce acesti parteneri lucreaza in principal cu Apple, iar perioada se potriveste cu lansarea iPhone 7, este clar care sunt intentiile lor.

Chip suppliers of Apple’s next-generation iPhone-series have started to book production capacity at their foundry and backend partners, according to industry sources. Chip suppliers including Cirrus Logic and Analog Devices (ADI) have recently requested their foundry and backend service providers reserve a significant portion of their production capacities in the second and third quarters, said the sources.

TSMC si chip-ul A10

Printre partenerii Apple care vor produce componente pentru iPhone 7 se numara si TSMC, taiwanezii primind contractul pentru a fabrica toate chip-urile A10 si A10X care vor ajunge in acest terminal, iPhone 7 Plus si noile tablete iPad ce vor fi lansate in 2016.

Cirrus Logic and ADI are both among the major IC providers of Apple, and reportedly will play a key role in the brand new design for upcoming iPhone 7 series which will be slimmer than existing iPhone models without a 3.5mm headphone jack. ADI will offer driver components for a dual-lens design for the model, the sources noted.

Camera dubla ?

In final aflam si ca iPhone 7 ar urma sa aiba camera dubla, cei de la ADI primind comenzi pentru componente care functioneaza cu asemenea tipuri de camere pentru smartphone-uri, insa deocamdata implementarea acestui sistem de inregistrare de poze si clipuri video nu a fost confirmat.

In addition, TSMC is expected to grab most of or probably all orders for Apple’s A10 processors which will be featured in the iPhone 7 series, the sources indicated.https://www.idevice.ro/2016/02/03/sony-iphone-7-camera/

Deci, ce parere aveti despre noutatile pregatite pentru iPhone 7 ?

 • rethy

  Nu numai 7 plus va avea camera dubla?

 • Clar nu se stie, depinde de sursa informatiilor. Cred totusi ca Apple nu le va diferentia chiar atat de mult.

 • Dabija

  Niste idioti….
  Baterie mai mare Apple… Cretini cu acte ce sunteti…. Nu vrem foite de hartie

 • tom’s iphone

  Dacă nu ar avea marginile rotunjite ca iPhone 6 si 6s, cred ca va fi senzație.tom

 • Srb Srb

  Hai cu 150x74x6mm pt iphone 7 plus…hai cu tata hai cu tata hai cu tata
  Mod normal ar trebui sa fie si ceva mai usor, deja prevad si pun pariu cu Viorel,daca ar avea bani, pe 1000 euro ca va depasi recordul de anul trecut, parca 13 milioane in primul weekend. In timp ce Note 6 va fi cumparat in 1 bucata si aceea se va duce la Viorel care va plati in rate egale fara comision pt urmatorii 5 ani

 • pynky

  Degeaba il fac subtire daca camera iese in afara 😕

 • fane

  soc, iPhone 6 este probabil mai subtire decat iPhone 7

 • cristi

  Mie si iphone 6s mi se pare prea subtire…Idei fixe, progres ioc

 • Srb Srb

  Ce mistouri faci de Viorel :))) ce i-mi place :))

 • ‘neaFane

  Eu mi-as dori in primul rand o schimbare radicala de design, gen 3gs-4… Oare mai este posibil asa ceva? Personal, nu pot decat sa sper, sunt “dependent” din pacate de ce-mi ofera Apple o data/an, am incercat un android cu aprox un an in urma si am ajuns la concluzia ca nu pot fara iOS… Sunt convins ca in situatia asta sunt multi oameni… din pacate (repet)…

 • Olimpiu

  Baterie-adevarata in loc de subtirime exagerata si camera bulbucata.