Apple este cea mai admirata companie din lume

Apple este cea mai admirata companie din lume pentru al noualea an consecutiv si aceasta este o realizare pe care nicio alta companie din lume nu a mai reusit sa o obtina, totul fiind posibil multumita terminalelor iPhone lansate de-a lungul timpului de catre cei din Cupertino.

In urma celor de la Apple regasim, desigur, compania Alphabet, care detine Google, ea ocupand aceasta pozitie in diverse ocazii, direct in spatele sau fiind pozitionati cei de la Amazon, Berkshire Hathaway ocupand locul 4 in timp ce, Disney incheie un top 5 diverse.

Compania Apple este laudata pentru faptul ca a reusit sa atraga atentia lumii intregi prin produsele lansate de-a lungul timpului, iPhone-ul fiind vedeta care aduce si cei mai multi bani in conturile celor din Cupertino, fara el Apple putand fi uitata mai usor decat a devenit faimoasa.

Pentru a crea acest top, publicatia Fortune a colaborat cu Korn Ferry Hay Group si a facut un studiu in randul celor mai importanti manageri de companii din lume pentru a afla care sunt cele mai admirate corporatii de pe planeta, Apple reusind sa atraga din nou admiratia tuturor.

There’s a new AAA standard in corporate America: the one-two three punch of Apple, Alphabet, and Amazon. For the fourth time, our list of the World’s Most Admired Companies Top 50 All-Stars is led by a trio of tech giants under 40 years old. They preside over a class of blue chips and even younger tech stalwarts, such as Facebook (No. 14), Salesforce (No. 34), and Netflix, which makes a return to the Top 50 at an impressive No. 19. They also are joined by newcomers Visa and Publix, which make debuts at Nos. 47 and 49.

top 8 cele mai admirate companii - iDevice.ro