Prima Pagina Apple Apple este cea mai admirata companie din lume

Apple este cea mai admirata companie din lume

Apple este cea mai admirata companie din lume pentru al noualea an consecutiv si aceasta este o realizare pe care nicio alta companie din lume nu a mai reusit sa o obtina, totul fiind posibil multumita terminalelor iPhone lansate de-a lungul timpului de catre cei din Cupertino.

In urma celor de la Apple regasim, desigur, compania Alphabet, care detine Google, ea ocupand aceasta pozitie in diverse ocazii, direct in spatele sau fiind pozitionati cei de la Amazon, Berkshire Hathaway ocupand locul 4 in timp ce, Disney incheie un top 5 diverse.

Compania Apple este laudata pentru faptul ca a reusit sa atraga atentia lumii intregi prin produsele lansate de-a lungul timpului, iPhone-ul fiind vedeta care aduce si cei mai multi bani in conturile celor din Cupertino, fara el Apple putand fi uitata mai usor decat a devenit faimoasa.

Pentru a crea acest top, publicatia Fortune a colaborat cu Korn Ferry Hay Group si a facut un studiu in randul celor mai importanti manageri de companii din lume pentru a afla care sunt cele mai admirate corporatii de pe planeta, Apple reusind sa atraga din nou admiratia tuturor.

There’s a new AAA standard in corporate America: the one-two three punch of Apple, Alphabet, and Amazon. For the fourth time, our list of the World’s Most Admired Companies Top 50 All-Stars is led by a trio of tech giants under 40 years old. They preside over a class of blue chips and even younger tech stalwarts, such as Facebook (No. 14), Salesforce (No. 34), and Netflix, which makes a return to the Top 50 at an impressive No. 19. They also are joined by newcomers Visa and Publix, which make debuts at Nos. 47 and 49.

top 8 cele mai admirate companii - iDevice.ro

 • Dabija

  Pe naiba….
  Dupa statisticile lingailor….

 • Srb Srb

  Pana si fedex e in fata samsung

 • disqus_DPH51pchVl

  NICIODATA un produs Samsung nu va produce emotiile pe care le provoaca un produs Apple.

 • M-am emotionat pe mine, de la produsele Apple.

 • Alex :D

  Dar după tine care este?

 • disqus_DPH51pchVl

  Atunci de ce vii aici sa trollezi?

 • disqus_DPH51pchVl

  Daca continui asa, nu-ti dau mai mult de 2 saptamani si vei primi eject d-aici

 • Pai acelas lucru faci si tu. Ca sa vezi si tu cum este. Si intru pe acest blog pentru ca sunt posesor de iPhone si iPad. Si de Galaxy S6. Mai ales ca in ultimul timp incep sa fie mai multe articole despre Samsung decat despre Apple. Daca nu pup in fund Apple asta nu inseamna ca tollez.

 • Srb Srb

  este normal sa fie mai multe articole despre samsung, pt ca in 2 zile urmeaza event. probabil in martie o sa fie cam full despre apple, probabil asa va fi si in iunie si in septembrie si in octombrie si de sarbatori cu recorduri apple etc…samsung avem si noi in febr, probabil ceva cu note in augst-sept si cam atat

 • lucian84

  Cred ca ar trebuii făcut un studiu despre femeile care dețin iPhone sau samsung !! Am eu asa o presimțire ca femeile prefera samsung ! Nu stiu de ce dar daca este adevărat înseamnă ca sunt mai frumoase 🙂 !

 • Te inseli, majoritatea femeilor care au bani isi cumpara iPhone.