iPhone 7 cu camera dubla confirmat indirect de un partener Apple

iPhone 7 cu camera dubla ar urma sa fie marea surpriza pe care compania Apple ar intentiona sa o pregateasca pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar astazi un partener important al Apple a confirmat indirect planurile celor din Cupertino cu privire la viitorul terminal.

Vorbim despre Sony, unul dintre principalii furnizori de camere pentru iDevice-urile companiei Apple, CFO-ul Kenchiro Yoshida afirmand ca a sa companie ar urma sa furnizeze camere duble pentru o varietate de producatori importanti in cursul anului 2016, sau in 2017.

Aceasta este prima oara cand Sony indica faptul ca tehnologia sa privind sisteme cu camere duble ar urma sa fie folosita in vreun smartphone al unui partener important si desigur ca nimeni nu trebuie sa stie in prealabil numele companiilor care vor folosi solutia.

O varietate de zvonuri aparute in ultimele saptamani au indicat faptul ca iPhone 7 cu camera dubla este chiar testat de catre compania Apple in vederea unei posibile lansari, iar informatiile de astazi de la Sony nu fac decat sa confirme ca zvonurile ar fi adevarate.

Well, for next year, our so-called dual lens – dual camera platform will be launched by, we believe, from major smartphone players. However, as I said previously, recently, our smartphone market is growing and particularly, our high-end smartphone market is now slowing down. So, that may impact the demand or production schedule of dual camera smartphones by the major smartphone manufacturers. So, we believe the real start, the takeoff of smartphone with dual lens camera will be in the year of 2017.

Separat de Sony, compania Apple ar fi primit module cu camere duble de la alti parteneri care dezvolta camere pentru smartphone-uri, Largan fiind cel mai mare partener Apple in acest segment, dar si unul dintre cei care furnizeaza componente de acest gen pentru teste.

Desi Kenchiro Yoshida confirma faptul ca mari producatori de smartphone-uri vor folosi camerele sale duble in propriile terminale mobile, exista posibilitatea ca ele sa nu fie lansate pe piata in 2016 ci in 2017 din cauza unei posibile scaderi a cererii pentru smartphone-uri.

Acestea fiind spuse, va fi foarte interesant de vazut ce va face Apple.

6 COMENTARII

  1. SuPERB, the best.. asta va fi noul boom in smartphone dupa notiunea de “retina” din 2010 adica ppi mare astfel incat sa nu se mai vada pixeliii
    Apple te iubesc, noroc cu tine,asa anul viitor au idei si restul producatorilor ce sa mai faca.
    Deci sony va furniza camere duble pt apple in 2016 si in 2017 restul

  2. Deci tu esti sigur ca iPhone 7 o sa aiba camera dubla ? Samsung poate sa faca oricand un alt model special pt camera dubla , pt ca are capacitatea .