Donald Trump foloseste un iPhone pentru a cere boicotarea Apple

Donald Trump este intr-o incercare disperata de a atrage atentie si voturi pentru a fi nominalizat pentru a candida la functia de presedinte al SUA, iar ca parte a campaniei sale a cerut boicotarea companiei Apple pentru refuzul de a ajuta FBI sa decripteze un iPhone al unor teroristi.

Zilele trecute Donald Trump a criticat compania Apple din exact acelasi motiv sustinand ca atitudinea celor din Cupertino este incorecta si ca ajutorul oferit FBI-ului ar fi trebuit sa vina dupa primele ordine judecatoresti cerute de catre agentia federala americana.

Partea ironica a intregii situatii este ca Donald Trump foloseste un iPhone de foarte mult timp si daca lucrurile nu s-au schimbat, el inca este unul dintre investitorii care au cumparat actiuni la Apple, asa ca tampeniile pe care le spune se cam contrazic cu ceea ce doreste el de fapt, dar asa actioneaza Trump in general.

Pentru a-si nuanta afirmatiile stupide, Trump a spus si ca va renunta sa mai foloseasca iPhone pana cand Apple va ajuta FBI, terminalele Samsung urmand a fi alese de catre el deoarece coreenii n-au probleme cu FBI-ul din moment ce Android-ul poate fi spart atat de usor.

Desigur ca afirmatia facuta ieri a generat foarte multe discutii pe internet in numele lui Donald Trump si oare ce strategie de promovare mai buna poate fi decat sa critici Apple intr-un moment ca acesta, chiar daca in realitate nu-ti doresti ca investitia ta in companie sa iti aduca pierderi ?

donald trump boicot Apple iPhone

6 COMENTARII