Noi detalii despre laboratorul in care este dezvoltata masina Apple

Masina Apple este dezvoltata intr-un laborator secret din Sunnyvale, California, iar desi nu am vazut deocamdata poze din interiorul acestei locatii, persoanele care locuiesc in apropierea acelei locatii vorbesc despre ceea ce se aude in cursul noptii acolo.

V-am spus saptamana trecuta ca o persoana care locuieste in apropierea laboratorului s-a plans autoritatilor locale de zgomotele puternice produse de motoare de masini in timpul noptii, iar o televiziune locala de stiri a dorit sa investigheze situatia.

Conform acestei televiziuni, pana recent compania Apple avea un aparat de securitate foarte complex care pazea locatia de curiosi, numarul de agenti de securitate fiind redus intre timp, insa zgomotele motoarelor de masini si livrarile de pachete in mijlocul noptii au fost confirmate si de catre alte persoane.

Acestea sustin ca in fiecare dimineata la ora 3 sunt livrate colete catre locatia respectiva si ca tot in mijlocul noptii sunt produse diverse zgomote care trezesc totdeauna animalele, iar uneori inclusiv pe vecinii care locuiesc in preajma laboratorului.

At three in the morning, they have deliveries. It’s very dark, very secretive. We don’t know what’s going on, but almost every night there is noise that wakes the dogs up. Neighbors on Bartlett Avenue near the facility said security guards tail them when they walk their dogs. You have security guards following you in their cars.

Masurile de securitate erau atat de complexe incat agentii de securitate urmareau vecinii Apple cu masinile cand isi plimbau animalele pe trotuarele din preajma laboratorului, deci vorbim despre incercari disperate ale Apple de a impiedica lumea intreaga sa vada ce se intampla acolo.

Echipa de filmare trimisa de catre televiziunea locala a putut auzi in timpul zilei zgomote produse de masinarii care prelucreaza metale, iar rezidentii din zona au afirmat ca noaptea se aud zgomote de motoare care ajung la turatie maxima.

Compania care a inchiriat acele spatii are un permis pentru a amenaja un garaj auto, ea fiind o subsidiara a Aple.