iSlash Heroes este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

iSlash Heroes este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store aleasa de catre compania Apple si dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, vorbim despre un joc destul de interesant care a fost gandit sa semene cu Fruit Ninja lansat cu multi ani in urma in App Store.

In baza descrierii facute de catre dezvoltatorii iSlash Heroes, in joc va trebui sa folosim glisari verticale pe ecran pentru a distruge diversele obiectele care ne sunt puse in fata, adica practic exact ceea ce se intampla si in cazul jocului Fruit Ninja pe care multi il stiti deja.

Master your skills in Casual mode and when you are ready unleash your inner Ninja for ultimate destruction. Easy to learn yet challenging to master, iSlash Heroes features two modes with 200 levels packed with hours of fun! iSlash Heroes introduces deadly evil bosses that rule the land with fear. Each one has vicious skills in their sleeves but no one is invincible. Fight and defeat them with your slashing craft. Your fate is at your fingertips!

iSlash Heroes are disponibile nu mai putin de 200 de nivele cu ore intregi de gameplay de care ne putem bucura, insa spre deosebire de Fruit Ninja, in acest titlu va trebui sa trecem de bossi puternici pentru a evolua de la un nivel la altul din joc.

Success means nothing when no one is around! Satisfy your social ninja by connecting to Facebook. Help each other when needed but always show them who is the best slasher! Heroes! Tune up your ninja senses, sharpen your slashing skills! Indulge your slashing cravings in this addictive, challenging and fun journey!

iSlash Heroes este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

iSlash Heroes cea mai buna aplicatie