Carcasa pentru iPhone care sfideaza gravitatia

ANTI-GRAVITY CASE este o carcasa pentru iPhone care va permite sa va lipiti telefonul aproape pe orice fel de suprafata. Practic, intreaga carcasa este ca o… “ventuza”.

Mega Tiny Corporation, compania din spatele acestui produs, a finantat integral proiectul lor pe Kickstarter, si au inceput deja comercializarea acestuia. Carcasa foloseste o tehnologie in curs de brevetare, si dupa cum ziceam, functioneaza ca o ” ventuza” ce poate fi pusa, cu iPhone in ea, pe suprafetele cele mai netede, plate, fara a fi lipicioasa.

Cum functioneaza daca nu este lipicioasa? Simplu, intreaga carcasa este formata din milioane de nano particicule speciale, mini ventuze cum le-ar spune producatorii. In cazul in care praful sau puful se depune pe materialul carcasei, aceasta se poate clati cu apa sau se poate sterge cu apa sau sa-l stergeti cu o laveta.

carcasa antigravitate iphone

Carcasa in sine este foarte subtire dar extrem de rezistenta, cu margini usor ridicate, care protejeaza ecranul in cazul in care acesta este scapat. In clipul de mai jos puteti vedea si alte intrebuintari ale acesteia.

Carcasa anti-gravitatie poate fi comandata de AICI

5 COMENTARII