Cum activezi rapid alarme cu 3D Touch

QuickAlarm este un nou tweak al Cydia disponibil din cursul noptii trecute pentru utilizatorii care au iPhone-uri pe care este activat 3D Touch, cu jailbreak sau nativ, el oferind posibilitatea de a activa rapid alarmele setate in aplicatia Clock a sistemului de operare iOS 9.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, tweak-ul afiseaza in meniul de actiuni rapide al 3D Touch alarmele pe care le avem deja setate in aplicatie impreuna cu un buton care permite activarea sau dezactivarea lor fara a intra efectiv in aplicatia Clock.

Compatible with iOS 9. Using QuickAlarm just ForceTouch on the clock icon to easily toggle your alarms on and off. No options to configure.

QuickAlarm este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

QuickAlarm - iDevice.ro

Articolul precedentLive stream prezentarea Samsung Galaxy S7
Articolul următorCarcasa pentru iPhone care sfideaza gravitatia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.