iOS 9.3 public beta 4 a fost lansat

10

iOS 9.3 public beta 4 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple la doar o zi distanta de iOS 9.3 beta 4 oferit pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, cele doua versiune aducand aceleasi schimbari chiar daca sunt oferite separat de Apple.

iOS 9.3 public beta 4 este oferit tuturor utilizatorilor din lumea intreaga care participa la programul beta de testare a iOS sau care sunt interesati sa particile gratuit la el, cei de la Apple oferind oricui oportunitatea de a se inscrie si a beneficia de acest sistem.

Daca aveti o versiune beta anterioara a iOS 9.3, atunci puteti instala iOS 9.3 public beta 4 prin sistemul de Actualizare Software, Software Update, accesand Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, din terminalele voastre.

V-am spus aseara ca iOS 9.3 beta 4 aduce o noua iconita pentru activarea Night Shfit din Control Center, iar dimineata v-am spus ca el rezolva si bugul 1 ianuarie 1970, acestea fiind singurele noutati importante pe care le veti gasi in aceasta actualizare.

Separat de aceste schimbari nu exista alte noutati vizibile sau notabile de care sa va bucurati dupa instalarea iOS 9.3 public beta 4 in terminalele voastre.

UPDATE: OS X 10.11.4 public beta 4 a fost deasemenea lansat.