Asa controlezi masina folosind un smartphone (Video)

Saptamana trecuta v-am spus ca Volvo a implementat in noul sau S90 un sistem care permite controlarea masinii folosind doar un smartphone si o aplicatie dedicata, iar astazi avem ocazia de a vedea cum functioneaza acest sistem foarte interesant.

Controlarea masinilor cu smartphone-uri incepe sa devina din ce in ce mai frecventa si stiti cu totii despre faptul ca automobilele Tesla sunt usor de controlat de pe un iPhone sau chiar Apple Watch, insa inclusiv masinile celor de la BMW sau Audi beneficiaza de acelasi lucru.

Acum cei de la Volvo ofera aceeasi functionalitate pentru utilizatorii care inchiriaza S90 de la diverse servicii de inchiriere de masini, noul sistem permitand deblocarea sau pornirea masinilor de pe smartphone folosind o cheie digitala care poate fi impartita cu multiple persoane.

Practic un utilizator inchiriaza masina, primeste in aplicatie cheia digitala si poate folosi masina fara o cheie fizica, intre masina si smartphone conexiunea fiind facuta prin Bluetooth, iar clipul video de mai jos prezinta foarte clar cat de simple devin lucrurile.

1 COMENTARIU