Xiaomi Mi 5 vs iPhone 6S Plus – testul stabilizarii clipurilor video

Xiaomi Mi 5 este cel mai recent smartphone lansat de catre producatorul chinez Xiaomi, iar intr-un clip video publicat in cursul acestei zile el incearca sa ne arate cat de bun este stabilizatorul optic de imagine din terminalul sau comparativ cu cel al iPhone 6S Plus.

In clipul de mai jos veti vedea ca Xiaomi Mi 5 reuseste sa mentina imaginea stabila mult mai bine decat iPhone 6S Plus, iPhone 6S neavand oricum stabilizator optic de imagine, iar rezultatele sunt intr-adevar surprinzatoare pentru un terminal cu mult mai ieftin.

Cei de la Xiaomi au implementat in Xiaomi Mi 5 un stabilizator optic de imagine in 4 axe, iar rezultatele sunt surprinzatoare, cel putin la o prima vedere, adica atunci cand terminalele doar redau ceea ce este afisat in fata senzorului optic de imagine.

Avand in vedere ca iPhone 6S Plus aplica stabilizarea optica prin hardware si software abia dupa ce clipul video inregistrat, rezultatele reale vor fi cu totul altele fata de cele pe care incearca sa ni le arate Xiaomi, insa e foarte probabil ca Xiaomi Mi 5 sa fie mai bun.