Facebook inlocuieste Like cu Reactions

La mai bine de trei luni din momentul anuntului oficial, compania Facebook a decis in sfarsit sa le permita utilizatorilor sa foloseasca sistemul de reactii pentru a interactiona intr-un mod diferit cu postarile pe care le fac prietenii sau diversele pagini.

Mai exact, incepand de astazi utilizatorii Facebook nu vor mai fi limitati in a da Like unei postari, ci vor avea posibilitatea de a alege si intre una dintre celelalte 5 reactii pe care compania americana le-a activat deja in cadrul website-ului sau in intreaga lume.

Daca folositi Facebook de pe calculator, atunci ducand cursorul mouse-ului peste butonul Like veti avea afisate reactiile : Like, Love, Haha, Wow, Sad si Angry pe care le puteti selecta pentru a va arata adevaratul sentiment in legatura cu acea postare.

Reactiile inlocuiesc Like pe Facebook

De pe terminalele mobile si implicit din aplicatia Facebook va trebui sa apasati indelung pe butonul Like pentru a afisa acelasi set de reactii, alegerea unuia sau a altuia afisand respectiva reactie pentru postare, insa doar una din totalul de 6 va putea fi ales.

Reactiile alese de catre voi vor fi afisate sub postare asa cum erau afisate pana acum like-urile, iar toata lumea va putea vedea ce fel de reactii genereaza o postare sau alta, astfel ca acum toata lumea isi va putea exprima sentimentele mult mai clar.

Pe calculatoare puteti vedea deja noul sistem de reactii implementat de catre compania Facebook, iar daca in aplicatia Facebook inca nu il vedeti, atunci el urmeaza sa fie disponibil in cursul acestei zile, asa ca trebuie sa mai aveti rabdare.

reactii Facebook - iDevice.ro

In concluzie, ce parere aveti despre schimbarea serioasa implementata de catre Facebok ?