iPhone 5se ar putea fi prezentat pe 22 martie

iPhone 5se urmeaza sa fie prezentat luna viitoare de catre compania Apple, iar pana acum s-a zvonit ca o conferinta ar urma sa fie organizata in data de 15 martie pentru a dezvalui lumii intregi noul produs, insa aceasta data s-ar fi schimbat recent.

Conform unei publicatii asiatice, iPhone 5se va fi prezentat pe 22 martie si nu pe 15 martie, asa cum s-a spus initial, compania Apple anuntandu-si mangerii din Coreea de Sud ca perioada 21 – 23 martie trebuie lasata libera in deoarece va fi organizat un eveniment.

Prezentare in 22 martie

Apple are obiceiul de a isi transmite conferintele in diverse zone de pe planeta pentru angajati si jurnalisti, iar daca va organiza pe 22 martie o conferinta in Cupertino, ea ar putea fi transmita fie pentru lumea intreaga, fie doar pentru angajatii si jurnalistii din Coreea de Sud.

Aceasta este deocamdata prima confirmare a faptului ca Apple ar intentiona sa isi amane conferinta pentru prezentarea iPhone 5se si a iPad Pro 9.7 inch, planurile initiale nefiind 100% sigure, insa ele au fost confirmate de multiple surse din interiorul companiei.

Daca in urmatoarele zile nu vom avea confirmari cu privire la schimbarea de planuri, atunci este destul de sigur ca aceasta informatie sa fie falsa, insa daca ea se dovedeste a fi adevarata, atunci data de lansare a iPhone 5se urmeaza deasemenea sa fie schimbata.

Lansare in 25 martie

S-a spus ca iPhone 5se si iPad Pro 9.7 inch vor fi lansate pe 18 martie de catre compania Apple, insa daca data de prezentare se schimba atunci data de lansare se va schimba deasemenea, dispozitivele urmand a fi disponibile pe piata din data de 25 martie.

In cazul acestor doua produse Apple intentioneaza sa programeze lansarea la doar cateva zile dupa prezentare si nu la aproape doua saptamani, asa cum face in mod normal, insa ce se va intampla vom afla abia dupa inceputul lunii martie.