iPhone SE va fi prezentat pe 21 martie

iPhone SE urmeaza sa fie prezentat pe 21 martie de catre compania Apple in cadrul unei conferinte ce va avea loc cel mai probabil in Cupertino deoarece Apple intetioneaza sa invite un numar mic de jurnalisti, deci nu importanta evenimentului nu este extrem de ridicata.

V-am spus saptamana aceasta ca prezentarea iPhone SE va avea loc mai tarziu decat se anticipa, iar acum avem confirmari independente de la doua publicatii importante din SUA, asa ca lucrurile sunt, din nou, destul de clare in privinta planurilor celor de la Apple.

Initial compania Apple dorea sa prezinte iPhone SE pe data de 15 martie, insa iata ca planurile sale s-au schimbat, asa cum s-a spus atunci ca este posibil, iar in baza acestui principiu, exista posibilitatea ca o noua amanare sa aiba loc pentru prezentarea acestui terminal.

Ceea ce nu s-a schimbat deocamdata este planul privind lansarea iPhone SE, dispozitivul urmand a fi deasemenea disponibil pe piata incepand din data de 25 martie, cei din Cupertino avand ideea de a schimba strategia lansarilor de iPhone-uri sau tablete iPad, cel putin acum.

Attention Apple nerds, investors, media and everyone else who needs to know when Tim Cook’s next product event is going to be held: It’s going to be the week of March 21. r to put it another way, it’s not going to be on March 15, the time frame that other outlets previously reported, according to several sources.

Separat de iPhone SE, compania Apple va prezenta si iPad Pro 9.7 inch pentru presa prezenta la eveniment si utilizatorii din lumea intreaga, noua tableta aducand o multitudine de imbunatatiri fata de iPad Air 2 care este disponibil in momentul de fata pe piata.

Deocamdata nimeni nu stie de ce a ales compania Apple sa amane prezentarea iPhone SE cu o saptamanaa, insa probabil vorbim despre un motiv foarte bun pentru o decizie atat de importanta.