Prima Pagina iPhone iPhone SE va fi prezentat pe 21 martie

iPhone SE va fi prezentat pe 21 martie

iPhone SE urmeaza sa fie prezentat pe 21 martie de catre compania Apple in cadrul unei conferinte ce va avea loc cel mai probabil in Cupertino deoarece Apple intetioneaza sa invite un numar mic de jurnalisti, deci nu importanta evenimentului nu este extrem de ridicata.

V-am spus saptamana aceasta ca prezentarea iPhone SE va avea loc mai tarziu decat se anticipa, iar acum avem confirmari independente de la doua publicatii importante din SUA, asa ca lucrurile sunt, din nou, destul de clare in privinta planurilor celor de la Apple.

Initial compania Apple dorea sa prezinte iPhone SE pe data de 15 martie, insa iata ca planurile sale s-au schimbat, asa cum s-a spus atunci ca este posibil, iar in baza acestui principiu, exista posibilitatea ca o noua amanare sa aiba loc pentru prezentarea acestui terminal.

Ceea ce nu s-a schimbat deocamdata este planul privind lansarea iPhone SE, dispozitivul urmand a fi deasemenea disponibil pe piata incepand din data de 25 martie, cei din Cupertino avand ideea de a schimba strategia lansarilor de iPhone-uri sau tablete iPad, cel putin acum.

Attention Apple nerds, investors, media and everyone else who needs to know when Tim Cook’s next product event is going to be held: It’s going to be the week of March 21. r to put it another way, it’s not going to be on March 15, the time frame that other outlets previously reported, according to several sources.

Separat de iPhone SE, compania Apple va prezenta si iPad Pro 9.7 inch pentru presa prezenta la eveniment si utilizatorii din lumea intreaga, noua tableta aducand o multitudine de imbunatatiri fata de iPad Air 2 care este disponibil in momentul de fata pe piata.

Deocamdata nimeni nu stie de ce a ales compania Apple sa amane prezentarea iPhone SE cu o saptamanaa, insa probabil vorbim despre un motiv foarte bun pentru o decizie atat de importanta.

 • gAZAh

  Nice

 • KTA

  Abia astept iPhone SE.

 • gigi

  Va fi un telefon interesant care cu siguranta va avea vanzari bune intrucat vine echipat ca un iphone 6s, doar touch 3D parca nu va avea. Este interesant si ce pret va avea iphone 6 si chiar iphone 5s care, parerea mea este ca va ajunge undeva pe la 299 euro, oferta buna, parerea mea.

 • terrymada

  Daca apare 5SE la 299 de euro e un fenomen. M-as mira sincer

 • gigi

  Eu spunean de iphone 5s, iphone 5se ma gandesc ca va fi pe undeva pe la 500€ sau cel putin identic cu iphone 6. Voi fi curios care va fi mai apreciat pecuniar de catre compania Apple.

 • disqus_DPH51pchVl

  Nu cred ca iPhone 5s va mai ramane in oferta comerciala de la Apple.
  Iar operatorii vor tine de pret pana vor mai avea pe stoc, in schimb pe piata libera cred ca va scadea si mai mult pretul (acum gasesti la 1400 cutie sigilata)

 • amfetamin

  Procesorul va fi subtactat,cred eu pe la 1.6 GHz,nu va rula la 1.85 ca la 6S. Placa grafica iarăși nu cred ca-l va avea pe cel de pe 6S ci cel de pe 6.

 • Pingback: iPhone SE – cele trei versiuni apar intr-un prim concept | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone SE in ambalajul original apare in primele imagini ? | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 5S dispare din stocurile magazinelor inaintea lansarii iPhone SE | iDevice.ro()