Cum transformi o sticla de apa si un prosop intr-un Apple Watch

Apple Watch este cel mai dorit smartwatch de pe planeta in momentul de fata, el avand vanzari cu mult mai mari decat a oricarui alt produs din aceeasi categorie, iar acest lucru il face extrem de atractiv pentru infractori, iar doi din SUA au devenit extrem de inventivi.

Mai exact, cei doi infractori au transformat sticle de apa si prosoape in Apple Watch-uri pe care au obtinut mii de dolari pacalind diverse magazine de pe teritoriul SUA in ultimele saptamani.

Pentru a reusi sa insele persoanele carora le-au returnat produsele, hotii au ambalat sticle de apa si prosoape intr-un format extrem de similar cu cel in care compania Apple vinde Apple Watch-urile catre utilizatorii din lumea intrega, pacaleala lor fiind foarte buna.

In acest mod unul dintre hoti a reusit recent sa pacaleasca angajatii unui magazin Target unde a returnat un Apple Watch imaginar si a primit 350 de dolari in schimb, angajatii desfacand pachetul 5 zile mai tarziu pentru a descoperi o sticla in locul ceasului inteligent.

At least one of the thieves recently bamboozled employees at an Encinitas Target on North El Camino Boulevard on Feb. 13. Sheriff’s officials said a man approached the Customer Service desk, returned a shrink-wrapped Apple Watch box, and was given more than $300 about 8 p.m. The returned watch was put back on the shelf. When it was opened five days later, the water bottle and paper towels were discovered, the sheriff’s department said.

Conform autoritatilor americane, barbatii ar fi folosit aceasta metoda pentru a pacali oameni din 10 orase din SUA, iar politia ofera o recompensa de 1000 de dolari pentru persoanele care ofera indicii cu privire la identitatea celor doi.

Concluzia din aceasta poveste este ca trebuie intotdeauna verificate pachetele cumparate de la persoane necunoscute, altfel riscati sa ajungeti intr-o situatie precum cea descrisa aici.

 

4 COMENTARII

  1. Doar la americani se putea întâmpla asta :)) Nu pot înțelege cum de pot fi atât de greu de prins “băieții inventivi”. Returnarea produselor se face pe bază de factură și certificat de garanție, care conțin datele de identificare ale cumpărătorului, nu?

    Pe de altă parte, când vrei să cumperi de la un necunoscut, it’s common sense atunci când scoți din buzunar o sumă deloc mică, să te asiguri prin orice mijloace posibile că nu iei o astfel de țeapă!