Conferinta Apple in martie confirmata de noi surse

Ieri v-am spus ca in data de 15 martie Apple organizeaza o conferinta pentru a prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch, acea data fiind confirmata astazi de catre noi surse apropiate companiei Apple, ele dorind sa isi pastreze anonimatul, din motive evidente.

Acum avem doua confirmari ale faptului ca Apple va organiza in 15 martie o conferinta pentru a prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch si din cate se pare, ele vin direct de la echipa de PR a companiei Apple sau de la unul dintre managerii celor din Cupertino.

Sursele acestea confirma faptul ca iPhone 5se va avea un chip rapid si ca va avea suport pentru Apple Pay, lansarea Apple Watch S fiind deasemenea infirmata, deoarece Apple intentioneaza sa ofere doar o serie noua de bratari si curele pentru ceasul sau inteligent.

Invitatiile care vor confirma oficial organizarea evenimentului din 15 martie ar urma sa fie trimise la inceputul lunii martie, insa pana atunci vom vedea cu siguranta noi confirmari ale conferintei, dar probabil si imagini cu iPhone 5se, iPad Air 3 si noile bratari sau curele.