Asa arata iPhone SE in conceptul facut in baza schitelor Apple

Cum arata iPhone SE nu stie nimeni in mod sigur, insa diverse zvonuri aparute pana in prezent indica faptul ca el va semana foarte bine cu iPhone 5S, insa intre ele ar urma sa existe anumite elemente de design care le vor diferentia, insa ele nu vor fi chiar atat de importante.

Saptamana aceasta v-am prezentat un concept in care erau prezentate trei versiuni ale iPhone SE create in baza tuturor zvonurilor aparute pana in prezent, iar astazi vedem si o a patra viziune cu privire la design-ul gandit de catre cei din Cupertino pentru dispozitiv.

Acest concept are la baza schite preluate, aparent, di fabrica unui partener al companiei Apple, acestea fiind teoretic folosite pentru a fabrica noul terminal in vederea lansarii pe piata, insa ramane sa vedem daca informatiile se vor dovedi a fi adevarate.

Stim ca iPhone SE va fi prezentat pe 21 martie, lansarea oficiala urmand a avea loc pe 25 martie daca informatiile aparute pana acum se vor adeveri, asa ca in cateva saptamani vom sti totul despre noul terminal Apple.

iPhone SE arata - iDevice.ro

iPhone SE arata 1 - iDevice.ro

iPhone SE arata 2 - iDevice.ro

iPhone SE arata 3 - iDevice.ro

iPhone SE arata 4 - iDevice.ro

iPhone SE arata 5 - iDevice.ro

iPhone SE arata 6 - iDevice.ro

iPhone SE arata 7 - iDevice.ro

12 COMENTARII