Prima Pagina Cydia SafariHistory simplifica stergerea istoricului Safari

SafariHistory simplifica stergerea istoricului Safari

1

SafariHistory este un tweak oferit din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri care ruleaza iOS 9, rolul sau fiind de a simplifica modul in care stergem multiple intrari din istoricul browserului nativ Safari folosit pentru navigare pe internet.

In mod normal Safari ne permite sa stergem intrari individuale cu glisari asupra lor sau intregul istoric salvat, insa SafariHistory ne permite sa selectam multiple intrari din lista pe care sa le stergem simultan, procesul de stergere selectiva a navigarii fiind mult simplificat.

Compatible with iOS 9. An awesome tweak that allows you to delete multiple history cells from the safari app by selecting them and deleting them all together.

SafariHistory este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Articolul anteriorBackup-urile iCloud nu sunt atat de sigure precum crezi
Urmatorul articolAsa arata iPhone SE in conceptul facut in baza schitelor Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.