Sezonul 4 al House of Cards poate fi urmarit prin Netflix Romania

Ieri a fost lansat sezonul 4 al House of Cards, probabil cel mai astepta serial al inceputului de an, compania americana Netflix finantand productia sa si oferindu-l exclusiv prin propriul serviciu de video la cerere in lumea intreaga, inclusiv in Romania.

Da, sezonul 4 al House of Cards poate fi vazut in Netflix Romania si puteti urmari campania electorala a lui Frank Underwood pe iPhone, iPad, calculatoare, console, sau orice mai doriti voi, totul direct din contul Netflix inregistrat pentru tara noastra.

Stiu ca multi dintre voi si-au facut initial conturi Netflix in ianuarie si ele au expirat deja pentru ca interesul pentru serviciu nu este mare din cauza lipsei de continut, insa daca doriti sa vedeti sezonul 4 al House of Cards in Netflix Romania, puteti face acest lucru rapid.

Sezonul 4 al House of Cards in Netflix Romania

Avand in vedere ca Netflix asociaza un cont cu o carte de credit, daca nu aveti mai multe sau nu doriti sa mai asociati vreuna cu un cont Netflix, atunci puteti folosi un cont Paypal pentru a inregistra un cont Netflix care va ofera streaming gratuit timp de o luna.

Folosind o adresa de email diferita decat cea utilizata pentru crearea contului initial si un cont Paypal va puteti face un al doilea cont Netflix in Romania pentru a vedea sezonul 4 al House of Cards la calitate ridicata, pe televizor sau orice alt dispozitiv electronic.

Sezonul 4 al House of Cards este disponibil pentru streaming de mai putin de o zi si este format din 13 episoade care totalizeaza aproximativ 10 ore de continut video, asa ca va doresc un weekend relaxat in compania lui Frank Underwood.