HOUSE OF CARDS. SEZONUL 6 A FOST LANSAT Deja

HOUSE OF CARDS. Sezonul 6 al celebrului serial al Netflix a fost lansat astazi si il poti vedea chiar acum prin streaming de oriunde din lume.

House of Cards

House of Cards. Sezonul 6 al celui mai celebru serial politic din ultimii ani al fost lansat in cursul acestei zile de catre Netflix, astfel ca daca aveti un cont disponibil in platforma, atunci il puteti urmari chiar acum. House of Cards ramane in Sezonul 6 fara Frank Underwood, celebrul actor Kevin Spacey fiind eliminat in urma scandalului metoo si a unor acuzatii de agresiune sexuala care au dus la eliminarea sa si din alte filme in care trebuia sa joace.

House of Cards. Eliminarea lui Frank Underwood din sezonul 6 aduce toata atentia spre Claire Underwood, presedintele al SUA, si spre lupta pe care o va duce ea pentru a-si pastra postul, asa cum ati si vazut din trailerele serialului. Exact precum in sezoanele trecute, si in sezonul 6 al House of Cards vorbim despre intriga, minciuni, batalii duse in spatele usilor inchise, si foarte multe momente de suspans care ne arata cum se iau deciziile care schimba lumea.

HOUSE OF CARDS. SEZONUL 6 A FOST LANSAT Deja

House of Cards. Primele review-uri facute de catre presa din strainatate lauda ultimul sezon al seriei, pentru ca daca nu stiati deja, nu va exista si un sezon 7 din cauza disparitiei lui Frank Underwood. Chiar si dupa eliminarea personajului principal din primele 5 sezoane ale House of Cards, serialul ramane in continuare foarte interesant, iar Claire Underwood se descurca foarte bine in a-l inlocui pe mai celebrul sau fost sot si presedinte al SUA.

House of Cards. Trebuie sa recunosc faptul ca separat de Narcos, acesta a fost si ramane unul dintre serialele mele favorite, in principal multumita lui Kevin Spacey, si a modului in care si-a interpretat personajul. Din pacate, in realitate actorii din filme nu sunt chiar atat de buni, in realitate, asa ca un serial grozav precum House of Cards ajunge la final de existenta cu sezonul 6, pe care toata lumea il prezinta ca fiind unul “epic”, si sunt sigur ca nu se greseste.