FlexBright – prima aplicatie care schimba automat culorile ecranului fara jailbreak

FlexBright este o aplicatie care a ajuns in mod surprinzator in App Store in cursul zilelor trecute, ea fiind prima oferita in App Store care permite modificarea automata a luminozitatii ecranului intr-un stil similar cu cel oferit de catre sistemul Night Shift al iOS 9.3.

Aplicatia functioneaza intr-un mod similar cu Night Shfit, adica modifica tonalitatea culorilor automat in functie de perioada din zi in care ne aflam, astfel ca vom vedea culori mai calde sau mai reci in functie de ora, rasaritul si apusul fiind deasemenea luate in calcul pentru functionalitate.

Mai mult decat atat, aplicatia FlexBright calculeaza in mod automat si daca ochii nostri sunt obositi de la vizualizarea indelungata a unor imagini la culori reci, afisand mai apoi o notificare prin care ne anunta ca ar trebui sa ne odihnim.

Avand in vedere ca Apple a refuzat in trecut sa ofere aplicatia F.lux pentru utilizatori prin App Store, acceptarea FlexBright este surprinzatoare, insa este un semn ca lucrurile se vor schimba odata cu introducerea sistemului Night Shift in iOS 9.3.

Did you know that night-time exposure to blue light keeps people up late? Did you know that exposure to bright light or straining to see in dim light can also cause eye fatigue ? FlexBright will continuously monitor your exposure to blue light from your device and prompt you to change brightness if high eyestrain is detected.The app will also allows you to automatically adjust the brightness of your screen based on time of the day.

Aplicatia FlexBright este disponibila pentru DESCARCARE din App Store la pretul de 2.99 euro.

FlexBright - iDevice.ro

5 COMENTARII