iOS 9.2.1 vs iOS 9.3 beta 6 – comparatia performantelor

iOS 9.3 beta 6 a fost lansat aseara impreuna cu versiunea public beta, iar astazi putem vedea o comparatie facuta intre aceasta noua versiune a sistemului de operare si iOS 9.2.1 oferit de catre compania Apple de mai bine de o luna de zile prin iTunes.

Ca de obicei, aceasta comparatie are in vedere terminalele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6 pe care ruleaza iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta 6, ele fiind cele mai vechi vandute de catre compania Apple, dar si cele cu performantele cele mai slabe in comparatie cu iPhone 6S.

Vizualizand clipurile video veti observa ca performantele iOS 9.2.1 sunt cu putin mai bune decat cele oferite de catre iOS 9.3 beta 6, diferentele nefiind mari, iar in unele cazuri noua versiune functioneaza mai bine decat cea veche oferita de catre Apple.

In ultimele saptamani compania Apple a grabit procesul de testare beta a iOS 9.3, asa ca beta 6 ar putea fi ultima versiune beta inaintea lansarii oficiale a sistemului de operare, iar performantele de acum ar putea fi cu mult imbunatatite.