iOS 9.3 beta 6 si public beta 6 au fost lansate

iOS 9.3 beta 6 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind initial disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si pentru utilizatorii programului de testare beta a sistemului de operare.

Indiferent in care dintre cele doua situatii va aflati, puteti instala iOS 9.3 beta 6 prin sistemul Actualizare Software, Software Update, deschizand aplicatia Settings, Configurari, si navigand catre meniul General > Software Update, General > Actualizare Software.

Din pacate compania Apple evita in continuare sa specifice noutatile implementate pentru utilizatori in actualizarile beta, asa ca deocamdata nu stim ce aduc nou iOS 9.3 beta 6 si public beta 6, insa daca vor fi descoperite schimbari, le veti gasi in acest articol.

iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

UPDATE: Asa instalezi iOS 9.3 public beta 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch.

49 COMENTARII

  1. Pe iPhone 6 beta 5 si 6 se mișca excelent. Aș spune că este aproape identic cu ios 8.4.1 in ceea ce priveste fluiditatea si viteza de procesare. So far so good. Daca varianta finala de 9.3 se va misca cel putin la fel de bine atunci eu sunt cel putin multumit. Nu mai spun ca vor exista si alte versiuni de 9.3.x si, de ce nu, 9.4.x.

  2. am incercat sa-mi inregistrez telefonul in programul beta dar in momentul in care accesez butonul Download profile, nu se intampla nimic…..dar absolut nimic
    aveti idee de ce? ms

  3. E foarte probabil o problema de la serverele Apple. Incearca mai tarziu.
    Daca ai avut vreo versiune beta anterioara instalata, trebuie sa stergi profilul vechi.

  4. Cum poți afirma așa ceva ?? Acum am un 2 iPhone 6 lângă mine unul cu iOS 8.4 și unul beta 6 , e o diferență enormă !! iOS 9.3 beta abia încarcă animațiile pe lângă 8.4 , nu mai vinde gogoși lumii! Are laguri frame drops … Nu au îmbunătățit viteza deloc ..

  5. Mă bucur că nu sunt singurul care câte gândește așa !!! Chiar își bat joc , explodez de nervi și când îi mai aud pe alții că e perfect !! Îmi vine să le iau telefoanele !!!

  6. Beta dupa beta, update dupa update si tot se mai gasesc unii cu propaganda trista “ios e atat de stabil, wow”… Mai sunt vreo 7 luni pana la ios10 cu iphone 7, si nici azi ios9 nu e finisat. Sper doar ca ios10 sa nu fie la fel de trist ca 9…

  7. Sa inteleg ca nici iOS 9.3 nu este prea bun? Am rămas la 9.2, care ma dispera când nu pot sa raspund la telefon, de restul problemelor sa nu mai vorbesc.

  8. Dacă ai iphone 6 rămâi pe 9.2 .. 9.3 e praf pe iphone 6 .. pe 9.2 bateria e lux .. pe 9.3 e praf .. mai asteaptă cateva zile și apoi fă pasul ..

  9. Speri degeaba. Ai motive sa speri ca, va fi mai bine? Fiecare up rezolva o problema dar vine cu alte 2,3,4… probleme. Trist dar adevarat.

  10. Nu mai vorbi în necunoștiință de cauză , l-am instalat ieri pe curat .. pana acum pe iphone 6 e un battery drain mai mare decât în celelalte beta , animațiile sunt foarte incete , frame dropuri, bâlbâieli animații , și lag . Un beta nu trebuie neapărat sa meargă bine pe un anumit device , ci pe toate .. Astăzi mai văd cum se comportă telefonul și trec înapoi pe beta 5 dacă se mai poate .. beta 6 e praf ..

  11. Prietene. Lasa-te de comentarii. Ca nici nu stii ce vorbesti acolo. Daca detii iphone 4s si iphone 5 , e clar ca iti merge praf. E greu sa te duca cabina oleaca, nu? Pe 5s la mine merge mult mai bine ca 9.2.1 . 🙂

  12. Da. Cand da drumul la iOS 9.3 , apare imediat si jailbreak. Deja este jailbreak pentru 9.3 beta 5 . Lucreaza astia de la Pangu la el inca.

  13. Da a observat hestia asa încă de la beta 1 .. au optmiat bine 5 , 5s-ul , 6s , si 6 plus cu beta 6 a revenit lagul ala urat in landcape mode .. in schimb iphone 6 nimic ..l-au abandonat .. Am un prieten cu 5s si rade intr-una de mine ca 6 -le meu se misca ca un iphone 4 ..damn

  14. Nu sunt prieten cu tine , am un 6 ș un 6 s ! Am specificat mai sus că am 2 iphone6 de unde ai ajuns tu a ideea că dețin 4s respectiv iphone 5 ?

  15. Copile. Du-te si te culca. Te rog eu. Si numai calca pe site-ul asta. Doar sa intrii sa dai click pe reclame, sa ii faci un bine lui zaone .

  16. Mie mi se pare ca se mișca o idee mai bine decât 9.2.1 (iPhone 6). La baterie parca e puțin problema, se reduce mult mai repede. Poate ca cei de la Apple repara asta, sper.