iPhone 7 – primele carcase apar in imagini

35

Primele carcase pentru iPhone 7 au aparut in imagini in cursul acestei zile, ele venind direct din China unde producatorii de accesorii au inceput sa investeasca in produse cu foarte mult timp inainte ca terminalul sa fie efectiv prezentat de catre Apple.

Carcasele pentru iPhone 7 sunt facute in baza unor schite preluate de la fabrici partenere Apple care lucreaza in momentul de fata cu cei din Cupertino pentru producerea de prototipuri ce sunt testate inainte ca dispozitivul sa ajunga efectiv pe piata.

Aceste carcase pentru iPhone 7 nu aduc vreun element de noutate fata de zvonurile pe care le-am vazut pana acum in legatura cu noul terminal, ele confirmand doar faptul ca Apple ar intentiona sa elimine portul audio de 3.5mm si sa il inlocuiasca cu un difuzor.

Practic primele carcase pentru iPhone 7 confirma faptul ca iPhone 7 va avea difuzoare stereo, iar aceasta schimbare a fost afirmata deja de catre unele zvonuri aparute in ultimele saptamani, deci Apple testeaza macar un prototip cu aceasta caracteristica.

Primele carcase pentru iPhone 7

carcase iPhone 7 - iDevice.ro

Separat de aceasta schimbare fata de iPhone 6S, primele carcase pentru iPhone 7 nu confirma vreo alta informatie aparuta pana acum, iar in baza lor nu poate fi estimata grosimea terminalului, unele zvonuri afirmand ca ea ar urma sa scada cu 1mm.

Daca in China au inceput deja sa apara primele carcase pentru iPhone 7, atunci exista sanse destul de mari ca alte astfel de produse sa isi faca aparitia in curand, iar in baza lor ne-am putea face o idee in legatura cu viitoarele caracteristici ale terminalului.

carcase iPhone 7 1 - iDevice.ro

iPhone 7 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, conform programului de lansari din ultimii ani, lansarea dispozitivului urmand a avea loc in exact aceeasi luna, daca totul se va desfasura exact precum in anii anteriori.

carcase iPhone 7 2 - iDevice.ro

carcase iPhone 7 3 - iDevice.ro