iPhone 7 – primele carcase apar in imagini

Primele carcase pentru iPhone 7 au aparut in imagini in cursul acestei zile, ele venind direct din China unde producatorii de accesorii au inceput sa investeasca in produse cu foarte mult timp inainte ca terminalul sa fie efectiv prezentat de catre Apple.

Carcasele pentru iPhone 7 sunt facute in baza unor schite preluate de la fabrici partenere Apple care lucreaza in momentul de fata cu cei din Cupertino pentru producerea de prototipuri ce sunt testate inainte ca dispozitivul sa ajunga efectiv pe piata.

Aceste carcase pentru iPhone 7 nu aduc vreun element de noutate fata de zvonurile pe care le-am vazut pana acum in legatura cu noul terminal, ele confirmand doar faptul ca Apple ar intentiona sa elimine portul audio de 3.5mm si sa il inlocuiasca cu un difuzor.

Practic primele carcase pentru iPhone 7 confirma faptul ca iPhone 7 va avea difuzoare stereo, iar aceasta schimbare a fost afirmata deja de catre unele zvonuri aparute in ultimele saptamani, deci Apple testeaza macar un prototip cu aceasta caracteristica.

Primele carcase pentru iPhone 7

carcase iPhone 7 - iDevice.ro

Separat de aceasta schimbare fata de iPhone 6S, primele carcase pentru iPhone 7 nu confirma vreo alta informatie aparuta pana acum, iar in baza lor nu poate fi estimata grosimea terminalului, unele zvonuri afirmand ca ea ar urma sa scada cu 1mm.

Daca in China au inceput deja sa apara primele carcase pentru iPhone 7, atunci exista sanse destul de mari ca alte astfel de produse sa isi faca aparitia in curand, iar in baza lor ne-am putea face o idee in legatura cu viitoarele caracteristici ale terminalului.

carcase iPhone 7 1 - iDevice.ro

iPhone 7 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, conform programului de lansari din ultimii ani, lansarea dispozitivului urmand a avea loc in exact aceeasi luna, daca totul se va desfasura exact precum in anii anteriori.

carcase iPhone 7 2 - iDevice.ro

carcase iPhone 7 3 - iDevice.ro

35 COMENTARII

  1. Vom vedea in Septembrie la lansare, mai e mult pana atunci.. Astea sunt doar speculatii.. Varianta finala apare maxim cu o luna inainte de lansare.. Ma refer la varianta cea mai apropiata de realitate.

  2. primesti casti, dar nu jack. vor fi casti cu port lightning. inca o mizerie facuta de apple .. ca sa isi vanda doar produsele lor. oricum, producatorii de casti, dock-uri, etc vor scoate chestii care vor fi compatibile cu iphone-ul nou.

  3. Am vazut astazi s7 edge pe black. Este minunat,finsajele sunt net superioare lui s6 edge(il are sotia) culoarea este minunata,este un fel de petrol,arata excelent. Astept sa vad ce ne mai pregateste Apple si daca vine cu acelasi design obosit renunt la el.

  4. Arata super bine! E la ani lumina fața de iphone din punct de vedere al design-ului care dupa parerea mea sunt in total regres fata de lansarile precedente. S7 daca ar fi avut un soft mai de calitate de mult il achiziționam.

  5. Margini reduse ati sperat dintotdeauna,iar tot ce ai enumerat tu sunt doar zvonuri,in fiecare an sperati si ramaneti cu sperante,intre timp Samsung da tonul la telefoane

  6. majoritatea zvonurilor despre iphone au devenit realitate
    zvonul cu schita desgin’ului iphone 6 care a aparut in februarie 2014 s-a adeverit 100%
    margini reduse va avea, precum si celelalte iphone 4 54.0% screen-to-body ratio, iphone 5 60.8% screen-to-body ratio, iphone 6 65.8% screen-to-body ratio, deci daca macar ai sti despre ce vorbesti ar fi bine

  7. Nu toata lumea e multimiliardara ca tine sa își permită câte doua trei iphone-uri pe an,și nici așa obsedată de idevice-uri să aiba vreo minim 10 comentarii la fiecare postare a lui zaone încât să își cumpere numai iphone.

  8. Copile, pentru cultura ta am avut și 5, 5s și 6 și la toate am avut aceeași problemă, așa ca nu te mai băga aiurea în seamă și vezi-ti de mucii tai.

  9. vorbeam cu acel user care pretinde ca si iphone 5s sau iphone 6 sau 6s se cojeste. si mai nou are si un limbaj de mincinos si taran

  10. Bah țărănoiule uite-te și la cele expuse în istyle și vezi ca sunt cojite pe margine. Nu mai vorbi ca să te aflii în treabă.

  11. Esti si papgal, tu compari produse expuse care sunt tratate cum sunt tratate de copii si cei ca tine care trec pe acolo?
    Singura zona unde am vazut sa fie cojote sunt la portul lightning unde este si normal la cata grija au oamenii sa le puna in dock
    Hai ca daca mai continui sa iti dau reply devin si eu un tigan ca vorbesc cu unul ca tine,asa ca …

  12. da nu vorbeam comparativ cu alte telefoane, asa si S7 are bezel imens fata de aqua etc.. ziceam asa ca urmeaza sa mai reduca si in i7

  13. E foarte puțin ceea ce ofera Apple odata/2ani. Se ofera puțin cate puțin iar dupa fiecare congres ramen dezamagiți insa il cumparam…Extraordinar,nu?

  14. Pentru ei este extraordinar ca vând în cantități mari.Pentru noi este extraordinar din moment ce alegem sa cumpărăm deși poate am fi vrut sa ni se ofere mai mult Simplu,nu?