iPhone 6S intr-o carcasa iPhone 7 dezvaluie o posibila schimbare importanta

Dimineata v-am prezentat primele imagini cu o carcasa pentru iPhone 7, aceasta fiind produsa de catre un producator de accesorii pentru terminale mobile cel mai probabil in baza unor schite furate dintr-una dintre fabricile partenere ale companiei Apple.

Aceasta carcasa pentru iPhone 7 confirma faptul ca noul terminal va avea difuzoare stereo, dar daca va uitati cu atentie la gaura pentru camera, ea pare sa indice faptul ca Apple pregateste o camera dubla pentru viitorul sau smartphone premium.

Desi v-am spus si dimineata ca aceste carcase nu sunt un indicator bun al schimbarilor pe care compania Apple le pregateste pentru iPhone 7, doua imagini cu un iPhone 6S introdus in aceasta carcasa sugereaza faptul ca ea ar putea fi reala, sau ca macar vom avea o camera mai mare.

Locasul pentru camera pare a fi mult mai mare in carcasa pentru iPhone 7 fata de carcasele pentru iPhone 6S, insa dimensiunea sa ar putea fi mai mare pentru a acomoda un eventual senzor de imagine mai mare pe care Apple l-ar putea oferi si nu neaparat o camera dubla.

iPhone 7 comparatie carcasa

Separat de aceasta schimbare, carcasa pentru iPhone 7 sugereaza deasemenea ca noul terminal urmeaza sa aiba dimensiuni foarte apropiate de cele ale iPhone 6S, deci Apple nu intentioneaza sa creasca din nou dimensiunea ecranului.

Pe de alta parte, nici grosimea nu pare sa fie redusa daca ne luam dupa aceasta carcasa, insa ne aflam totusi in luna martie si multe luni ne despart de lansarea oficiala a iPhone 7, asa ca foarte multe se pot schimba pana atunci.

iPhone 7 comparatie carcasa 1

6 COMENTARII

  1. E cu susul in jos cine poate este in plan cu carcasa 6s si atunci acel 1 mm grosime poate fi insesizabil. Ne trebuie o poza si invers