iPhone 7 va fi mai subtire ca iPhone 6S, va avea difuzoare stereo

Noi informatii privind iPhone 7 au aparut in cursul noptii trecute multumita unei surse asiatice, ea oferindu-ne o imagine de ansamblu in legatura cu modul in care va rata viitorul smartphone Apple, dar si in legatura cu functiile pe care cei din Cupertino ni le vor oferit.

iPhone 7 va fi cu 1mm mai subtire decat iPhone 6S, insa inaltimea si latimea terminalelor vor fi identice, Apple reusind sa reduca grosimea multumita folosirii unui panou LCD mai subtire, dar probabil si multumita eliminarii portului audio al dispozitivului.

Da, iPhone 7 nu va avea port audio, insa iPhone 7 va avea difuzoare stereo, informatia aparuta noaptea trecuta fiind oferita si de alte zvonuri aparute in cursul saptamanilor trecute, deci Apple pregateste o schimbare placuta din acest punct de vedere.

Difuzoare stereo si camera in interiorul carcasei

Desi s-a spus ca iPhone 7 va fi impermeabil, in realitate compania Apple va folosi aceleasi materiale pentru carcasa terminalului si nu unele compozite, astfel ca smartphone-ul nu va fi mai rezistent la apa decat este iPhone 6S in momentul de fata.

Schimbarea facuta la baza carcasei iPhone 7 ar putea afecta si portul Lightning, compania Apple intentionand sa il faca mai subtire si mai ingust fara a modifica in vreun fel tipul de conector ce trebuie folosit pentru a incarca iPhone 7, deci vorbim doar despre schimbari estetice.

In final ni se confirma iar faptul ca iPhone 7 va avea camera introdusa in interiorul carcasei, aceasta schimbare fiind una dintre cele mai importante pe care cei din Cupertino o pregateste pentru viitorul sau terminal, scoaterea sa in afara carcasei fiind considerata o greseala de catre multi.

Dupa cum v-am spus deja in numeroase articole, iPhone 7 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, luna septembrie fiind cel mai probabil aleasa pentru aparitia pe piata a dispozitivului.