Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 va fi mai subtire ca iPhone 6S, va avea difuzoare...

iPhone 7 va fi mai subtire ca iPhone 6S, va avea difuzoare stereo

Noi informatii privind iPhone 7 au aparut in cursul noptii trecute multumita unei surse asiatice, ea oferindu-ne o imagine de ansamblu in legatura cu modul in care va rata viitorul smartphone Apple, dar si in legatura cu functiile pe care cei din Cupertino ni le vor oferit.

iPhone 7 va fi cu 1mm mai subtire decat iPhone 6S, insa inaltimea si latimea terminalelor vor fi identice, Apple reusind sa reduca grosimea multumita folosirii unui panou LCD mai subtire, dar probabil si multumita eliminarii portului audio al dispozitivului.

Da, iPhone 7 nu va avea port audio, insa iPhone 7 va avea difuzoare stereo, informatia aparuta noaptea trecuta fiind oferita si de alte zvonuri aparute in cursul saptamanilor trecute, deci Apple pregateste o schimbare placuta din acest punct de vedere.

Difuzoare stereo si camera in interiorul carcasei

Desi s-a spus ca iPhone 7 va fi impermeabil, in realitate compania Apple va folosi aceleasi materiale pentru carcasa terminalului si nu unele compozite, astfel ca smartphone-ul nu va fi mai rezistent la apa decat este iPhone 6S in momentul de fata.

Schimbarea facuta la baza carcasei iPhone 7 ar putea afecta si portul Lightning, compania Apple intentionand sa il faca mai subtire si mai ingust fara a modifica in vreun fel tipul de conector ce trebuie folosit pentru a incarca iPhone 7, deci vorbim doar despre schimbari estetice.

In final ni se confirma iar faptul ca iPhone 7 va avea camera introdusa in interiorul carcasei, aceasta schimbare fiind una dintre cele mai importante pe care cei din Cupertino o pregateste pentru viitorul sau terminal, scoaterea sa in afara carcasei fiind considerata o greseala de catre multi.

Dupa cum v-am spus deja in numeroase articole, iPhone 7 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, luna septembrie fiind cel mai probabil aleasa pentru aparitia pe piata a dispozitivului.

 • RaduD

  La design ca la design, dar sa vedem ce specificatii va avea…!

 • Srb Srb

  A10, 2gb Ram, camera 12MP, doua difuzoare

 • ScH

  Sa vedem daca se îndoaie sau nu

 • Alex :D

  Buna întrebare. iPhone 6S este destul de subțire, prefer o baterie mai mare si grosimea sa fie identica cu iPhone 6S.

 • Srb Srb

  Ideea este ca iphone 7 va veni cu un os pt care acel tool pe care il cer cei de la FBI nu va mai fi folositor. Pana sa se termine disputa chiar daca Apple va pierde si i se va cere sa se faca acel tool, el va merge doar pt orice ios mai putin ios10.

 • disqus_qBukxfroTj

  la fel ca in cazul galaxy s7 ,pe partea de design,ip7 se pare ca va fi defapt un 6s usor restilizat …..

 • real

  difuzoare stereo ca si la htc
  cand o sa le prezinte o sa fie o alta inovatie marca apple.
  :))))))

 • Viorel Predatorul

  Perfect de acord cu tine. “Cel mai cel pana acum” e tare de tot! Nici mie nu mi-a placut Android, dar te obisnuiesti cu el, si vezi ca e chiar foarte OK. Daca poti, e bine sa le folosesti pe amandoua, atat Android cat si iOS. Nu se exclud unul pe celalalt, sunt pur si simplu doua sisteme de operare foarte OK.

 • Visan Teodor

  Va fi interesant de văzut. Ca ne convine sau suntem cârcotași, Ip7 e cel mai așteptat telefon al anului.Pana acum se vorbește cum ca va avea cip A10 (din câte se pare pe 10nm),doua difuzoare,încărcare wirelles “adevarata”,camera care nu va mai agata când telefonul e în buzunar,se pare ca va fi cu 14% mai subțire decât Ip6….

 • Visan Teodor

  Ok…dar sa nu uitam,,sau sa luam în calcul și ce spune Zaone într-una articol,cum ca TSMC dubleaza numărul de cipuri A10,urmând sa producă 80.000 de unități pe luna.Oare adevăr ” graieste”? Nu de alta,dar se zice tot pe zici ca Apple vinde miliarde (exagerez putin) de unități Iphone pe trimestru fiscal.

 • Srb Srb

  a gresit zaone. cred ca vroia sa zica ori 800.000 pe luna ori 80.000 unitati pe zi
  I-am lasat mesaj

 • Visan Teodor

  Cu siguranță s-a strecurat o mica greșeală acolo,chiar daca poate nu au vânzările astronomice pe care le declara,au totuși vânzări consistente. Posibil sa fabrice 80.000/zi.

 • Visan Teodor

  Apropo…indiferent cum va arata viitorul iphone,nu își va pierde identitatea,va fi ușor de recunoscut după preț. Designul e chestie de gust (a se citi “e Apple,nu poate fi altfel decât frumos”).

 • Visan Teodor

  Oamenilor trebuie sa le spui povesti frumoase.Bineinteles ca nu ar fi primul telefon cu doua difuzoare,nici măcar primul telefon cu doua camere pe spate…însă oamenii cu ochelari de cal vor mai crea un mit…Când va apărea Ip7 cu camera la nivelul carcasei,se va spune oare ca Samsung S7 l-a copiat?Da,știu ca S7 va fi apărut cu mult înaintea Ip7,dar dacă se vrea,se pot găsi motive…Cum ca se zvonea de mult ca Apple va face camera la nivelul carcasei și hoții de la Samsung au copiat invenția Apple.

 • Srb Srb

  eu nu ma refeream sa fie recunoscut dupa pret ci dupa design language 🙂

 • Visan Teodor

  Am înțeles la ce te refereai.

 • Pingback: iPhone 7 – primele carcase apar in imagini | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6S intr-o carcasa iPhone 7 dezvaluie o posibila schimbare importanta | iDevice.ro()