iPhone 5S ar putea fi vandut in continuare separat de iPhone SE

Desi s-a spus ca lansarea iPhone SE ar urma sa faca uitat m, compania Apple intentionand sa scoata acest produs din vanzare, ei bine informatii aparute in cursul acestei zile indica faptul ca in realitate vechiul dispozitiv ar urma sa fie vandut in continuare.

Mai exact, un cunoscut analist american sustine ca iPhone 5S va fi vandut in continuare de catre compania Apple pentru a atrage noi clienti in piete aflate in curs de dezvoltare, mai exact in Rusia, Brazilia sau India, terminalul urmand a avea un pret mult mai mic.

Intre 250 de dolari si 350 de dolari s-ar situa acest pret si desi vorbim despre un smartphone vechi, analistul considera ca Apple ar putea convinge destul de multa lume sa-i achizitioneze produsul, mai ales ca pretul este mult mai mic decat cel actual.

Desigur ca unii operatori de telefonie mobila ar urma sa ofere iPhone 5S gratuit impreuna cu anumite abonamente, insa totul depinde de disponibilitatea Apple de a permite oferirea de subventii considerabile pentru produs dupa lansarea iPhone SE.

Gene Munster of Piper Jaffray said this week he believes Apple could “experiment with excess stock inventory,” pricing the iPhone 5s at between $250 and $350. Such a move could be geared toward gaining share in emerging markets like India, Brazil and Russia.

Mentinerea iPhone 5S in vanzare dupa lansarea iPhone SE ar fi posibila deoarece Apple ar urma sa ramana cu terminale in stoc dupa sistarea productiei, asa ca doar excesul va fi vandut la un pret mai mic in tarile mentionate anterior.

Stiu ca multi asteptau ca iPhone SE sa aiba un pret de vanzare foarte mic, insa compania Apple este lacoma, ca de obicei, asa ca un iPhone ieftin nu vom vedea prea curand decat daca terminalul are macar 3 – 4 ani vechime pe piata.