Prima Pagina iPhone 5S iPhone 5S ar putea fi vandut in continuare separat de iPhone SE

iPhone 5S ar putea fi vandut in continuare separat de iPhone SE

Desi s-a spus ca lansarea iPhone SE ar urma sa faca uitat m, compania Apple intentionand sa scoata acest produs din vanzare, ei bine informatii aparute in cursul acestei zile indica faptul ca in realitate vechiul dispozitiv ar urma sa fie vandut in continuare.

Mai exact, un cunoscut analist american sustine ca iPhone 5S va fi vandut in continuare de catre compania Apple pentru a atrage noi clienti in piete aflate in curs de dezvoltare, mai exact in Rusia, Brazilia sau India, terminalul urmand a avea un pret mult mai mic.

Intre 250 de dolari si 350 de dolari s-ar situa acest pret si desi vorbim despre un smartphone vechi, analistul considera ca Apple ar putea convinge destul de multa lume sa-i achizitioneze produsul, mai ales ca pretul este mult mai mic decat cel actual.

Desigur ca unii operatori de telefonie mobila ar urma sa ofere iPhone 5S gratuit impreuna cu anumite abonamente, insa totul depinde de disponibilitatea Apple de a permite oferirea de subventii considerabile pentru produs dupa lansarea iPhone SE.

Gene Munster of Piper Jaffray said this week he believes Apple could “experiment with excess stock inventory,” pricing the iPhone 5s at between $250 and $350. Such a move could be geared toward gaining share in emerging markets like India, Brazil and Russia.

Mentinerea iPhone 5S in vanzare dupa lansarea iPhone SE ar fi posibila deoarece Apple ar urma sa ramana cu terminale in stoc dupa sistarea productiei, asa ca doar excesul va fi vandut la un pret mai mic in tarile mentionate anterior.

Stiu ca multi asteptau ca iPhone SE sa aiba un pret de vanzare foarte mic, insa compania Apple este lacoma, ca de obicei, asa ca un iPhone ieftin nu vom vedea prea curand decat daca terminalul are macar 3 – 4 ani vechime pe piata.

 • KTA

  care credeti ca va fi pretul unui iSE 64GB❓

 • Andrei

  in Romania … 35 de milioane

 • LucianHaragus

  -600$ respectiv -600 euro ! Din puctul meu de vedere se va proceda ca si in felul 5S, 5C

 • KTA

  @Andrei: e o gluma pretul tau😩

 • KTA

  Eu dau i6s plus 64GB,la cutieA1634 space grey activat in februarie, pentru verificare retea, nefolosit la schimb cu SE cu aceleasi caracteristici.

 • disqus_DPH51pchVl

  La pretul de 250-350 $, iPhone 5s se va vinde cu siguranta in tarile lumii a 3-a si in Europa de Est, inca cel putin un an doi

 • amfetamin

  Te-ai lovit la cap? :-)) Cum sa faci asa un schimb? De ce ai mai luat 6S plus?

 • KTA

  @amfetamin: nu m am lovit la cap dar nu ma pot obisnui cu dimensiunea, bineinteles m am intors la i5s acum 6s plus e in cutia lui.Astept SE cu nerabdare, la fel ca multi multi utilizatori de iPhone😜

 • viliu

  Sincer si eu i-l aștept,acum 6s cu care nu ma pot obisnui

 • ni5to

  Kta cauta-ma sa vorbim daca chiar esti interesat de un asemenea schimb si nh vorbesti doar ca sa te aflii in treaba. Stima

 • KTA

  @ni5to: nu vorbesc sa ma aflu in treaba,dar sa clarificam un lucru:
  daca SE 64 GB il pot achizitiona 500€, cu siguranta il voi achizitiona cu cash, neintrand in calcul schimbul cu i6splus, care costa850-900€.
  Cum am mai scris si in alte comenturi posibil sa il vand cu 800€ sau il fac cadou nepotului meu, eu fiind ferm trec la SE, dar nu pierzand 300€,vorba lui amfetamin “m am lovit la cap”?
  Nu nu m am lovit la cap,in caz ca SE vine la 700€, atunci schimbul cu i6s plus e de actualitate chiar daca pierd eu😜