Apple anunta conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch

Cu doar cateva minute in urma compania Apple a anuntat conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, aceasta urmand a avea loc pe data de 21 martie, asa cum ne-au spus o multitudine de zvonuri aparute pana in prezent de la diversi jurnalisti.

Compania Apple a trimis invitatia de mai jos catre jurnalisti din intreaga lume pentru a-i invita la evenimentul in care va dezvalui lumii intregi iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, cele doua produse avand rolul de a creste vanzarile de tablete iPad si  terminale iPhone.

iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch – prezentare in 21 martie

iPhone SE va fi primul smartphone Apple cu ecran de 4 inch lansat in ultimii 2 ani si jumatate de catre compania Apple, el fiind gandit pentru a acoperi un segment de utilizatori care au refuzat cu desavarsire sa faca upgrade la noile iPhone cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch.

Conform zvonurilor aparute pana acum iPhone SE va arata aproape identic cu iPhone 5S, diferentele in design dintre cele doua terminale fiind minore, compania Apple urmand a implementa totusi un chip A9, o camera mai buna, chip NFC, cititor de amprente, Live Photos si altele.

In ceea ce priveste iPad Pro 9.7 inch, compania Apple intentioneaza sa ofere tot ceea ce are iPad Pro in momentul de fata, adica si Smart Connector pentru Apple Pencil, sau o versiune mai mica a Smart Keyboard care s-a dovedit a fi foarte populara.

iOS 9.3 va fi lansat

Separat de prezentarea iPhone SE sau iPad Pro 9.7 inch, compania Apple va lansa iOS 9.3 in data de 21 martie sau cel tarziu pe 23 martie, aceasta actualizare a iOS urmand a veni in tandem cu watchOS 2.2, tvOS 9.2 sau OS X 10.11.4, testate de multiple saptamani.

Acestea fiind spuse, va astept pe data de 21 martie sa discutam despre tot ceea ce ne va prezenta compania Apple, foarte multe lucruri interesante fiind pregatite pentru acea zi.

UPDATE: Apple a anuntat ca va transmite in direct conferinta  pentru prezentarea iPhone SE din 21 martie.

prezentare iPhone SE iPad Pro 9.7 inch