Lansarea iOS 9.3 din martie a fost confirmata de Apple

Lansarea iOS 9.3 din marte a fost confirmata de Apple prin trimiterea invitatiilor pentru conferinta dedicata prezentarii iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, aseara jurnalistii din intreaga lume primind-o de la cei din Cupertino pentru a fi prezenti pe 21 martie la evenimentul organizat de catre americani.

Lansarea iOS 9.3 va avea loc fie pe 21 martie, chiar dupa conferinta, fie cel taziu pe 23 martie, aceasta fiind strategia obisnuita a companiei Apple pentru a le oferi utilizatorilor noi versiuni ale iOS dupa prezentarea de produse importante.

Sunt sanse infime ca lansarea iOS 9.3 sa aiba loc mai devreme de 21 martie, chiar daca Apple a grabit testarea versiunilor beta ale sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca nu va asteptati la altceva de la cei din Cupertino luna aceasta.

Lansarea iOS 9.3 din martie

S-a stiut inca de la aparitia primei versiuni beta a iOS 9.3 ca lansarea iOS 9.3 va avea loc in martie dupa conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, asa ca daca sperati ca noua versiune a sistemului de operare sa apara mai devreme, din pacate trebuei sa va dezamagesc.

Lansarea iOS 9.3 va avea loc dupa acea conferinta din 21 martie deoarece noua versiunea  sistemului de operare contine suport pentru iPhone SE, iPad Pro 9.7 inch si probabil alte functii pregatite de catre Apple, asa ca aparitia sa pana la acea data nu este oportuna.

Lansarea iOS 9.3 pe 21 martie ar putea avea la baza si o alta motivatie, compania Apple avand pe 22 martie o noua infatisare in instanta in scandalul cu FBI, asa ca ar putea anunta cu o zi inainte noi masuri de securitate pentru sistemul de operare iOS.

Acestea fiind spuse, nu asteptati lansarea iOS 9.3 inainte de data de 21 martie pentru ca acest lucru nu se va intampla, insa ne putem astepta la implementarea unor noi masuri de securitate pentru iDevice-urile Apple.

14 COMENTARII

  1. Scuze m-am exprimat greșit beta 7 și apoi GM . Doar am citit , nu dau nume … dar probabil știi sursele mai bine ca mine ..