iOS 9.1 jailbreak a fost lasat prin Pangu9

iOS 9.1 jailbreak a fost lansat in cursul acestei zile, echipa de hackeri Pangu actualizand programul Pangu9 pentru a permite exploatarea acestei versiuni a sistemului de operare pe iDevice-urile cu chip de 64 biti care o ruleaza in momentul de fata.

Conform celor de la Pangu, iOS 9.1 jailbreak a fost posibil multumita unui exploit pe care compania Apple l-a lasat deschis in aceasta versiune a sistemului de operare, dar pe care l-a inchis in iOS 9.2, deci jailbreak pentru cele mai recente versiuni ale iOS nu este posibil.

Practic, astazi doar cei care inca mai au iOS 9.1 instalat, numarul acestora fiind probabil extrem de mic, pot face jailbreak folosind Pangu9, insa trebuie sa va spun ca nu exista posibilitatea de a instala iOS 9.1 in momentul de fata daca aveti o versiune mai veche sau mai nou a sa.

In aceasta idee, actualizarea de astazi pentru Pangu9 ofera jailbreak pentru un numar extrem de limitat de utilizatori, lucru care probabil s-a si dorit avand in vedere ca vorbim despre un exploit inchis de cateva luni de catre compania Apple.

Pentru a face jailbreak iOS 9.1 puteti urma tutorialul de iOS 9.0.2 jailbreak, procedura fiind identica, exceptie facand faptul ca trebuie sa aveti iOS 9.1 instalat deja in terminalele voastre, in caz contrar programul refuzand sa initieze procedura de jailbreak.

Din pacate hackerii de la Pangu nu au oferit detalii cu privire la posibila lansare a unei solutii de iOS 9.3 jailbreak, asa ca nu va faceti sperante ca ea va fi disponibila, mai ales ca lansarea iOS 9.3 este totusi la cateva saptamani distanta de noi.

Pentru a putea face iOS 9.1 jailbreak va trebui sa descarcati aceste doua versiuni ale Pangu9 pentru Windows si Mac.

Aceasta versiune a Pangu9 este compatibila cu : iOS 9 – iOS 9.1. iDevice-urile compatibile sunt toate cele lansate dupa iPhone 5S incoace, inclusiv.

UPDATE: Aici gasiti un tutorial iOS 9.1 jailbreak.