Clona iPhone care costa doar 4 dolari

Fie ca ca vine sa credeti sau nu, in momentul de fata exista in vanzare o clona a iPhone care costa numai 4 dolari, ea fiind prezentata in clipul video de mai jos si functionand surprinzator de bine pentru pretul extrem de mic pe care il are in raport cu ceea ce le ofera utilizatorilor.

Smartphone-ul se numeste Adcom Ikon 4 si are aceleasi specificatii ca Freedom 251, numele fiind dat pentru ca are un pret de 251 rupii sau 4 dolari, si v-am vorbit acum cateva saptamani despre el cand v-am spus ca este cel mai ieftin smartphone pus vreodata in vanzare in India sau orice alta tara de pe planeta.

Cei de la Adcom intentioneaza sa dea in judecata vanzatorii Freedom 251 din cauza faptului ca le-ar fi furat design-ul si specificatiile terminalului, ambele fiind extrem de accesibile pentru zecile de milioane de indieni care castica pana in 200 de dolari pe luna.

Smartphone-ul Adcom Ikon 4 are un ecran de 4 inch, ruleaza Android Lolipop 5.1, are un procesor quad-core cu 1 GB RAM, are 8 GB spatiu de stocare + slot microSD, are slot dual-sim, are camera principala de 5 megapixeli si o baterie de 1500 mAh, totul la doar 4 dolari.

Privind specificatiile, oricine ar spune ca terminalul ar costa minim 150 de dolari, insa Adcom il vinde cu doar 4 dolari si nu putem decat sa ne intrebam cum a reusit sa creeze un terminal cu un asemenea pret si componente pentru care altii cer mult mai multi bani.

Partea si mai interesanta este ca smartphone-ul functioneaza mult mai bine decat produse care costa de 50 de ori mai mult, iar acest lucru este la fel de surprinzator precum pretul extrem de mic si de aici probabil va porni o revolutie in domeniul terminalelor mobile.