Camera dubla a iPhone 7 Plus apare in primele imagini

iPhone 7 Plus va avea camera dubla, asta ne-au spus o serie de zvonuri aparute pana acum din diverse surse mai mult sau mai putin credibile, iar astazi vedem si o prima posibila confirmare a faptului ca viitorul smartphone ar putea avea intr-adevar o camera dubla.

In imaginile de mai jos puteti vedea un ansamblu cu o camera dubla ce se presupune a fi creat special pentru a testa prototipuri ale iPhone 7 Plus dezvoltat de catre compania Apple, aceasta fiind prima oara cand avem o dovada a posibilei existente a unei asemenea componente.

In baza marcajelor care exista pe fiecare senzor de imagine se pare ca ei sunt ai unor parteneri ai companiei Apple si sugereaza faptul ca ar urma sa ajunga la cei care testeaza viitoarele terminale iPhone dezvoltate de catre Apple, dar nimeni nu poate spune sigur ca vorbim despre o componenta a iPhone 7 Plus.

Dupa cum puteti vedea din imagine, unul dintre senzori este mai mare si unul este mai mic, iar aceasta diferenta a fost explicata nu doar in zvonuri, ci si in brevete de inventie inregistrate de catre compania Apple, asa ca toate informatiile sugereaza faptul ca aceasta componenta ar fi creata pentru Apple.

Camera dubla a iPhone 7 Plus in imagini

camera dubla iPhone 7 Plus imagini

Daca Apple ar intentiona sa implementeze o camera dubla in terminalele sale, exista posibilitatea ca iPhone 7 Plus sa aiba de fapt denumirea iPhone Pro multumita acestei schimbari, el putand fi vandut separat de iPhone 7 si terminalul cu ecran de 5.5 inch al Apple.

Desigur ca deocamdata toate sunt doar zvonuri si speculatii, iar nimeni nu stie clar ce intentioneaza sa faca Apple, componenta din imagine putand fi creata doar de cineva interesat sa obtina atentie, sau la cererea Apple pentru a testa prototipuri ale viitoarelor modele ale iPhone.

camera dubla iPhone 7 Plus imagini 1

Voi ce parere aveti despre aceasta componenta ? Credeti ca va ajunge intr-un iPhone 7 Plus ?