Design iPhone 7 dezvaluit de imagini cu carcasa

Prima imagine cu ceea ce pare a fi carcasa iPhone 7 a aparut in cursul acestei zile de la un partener al companiei Apple care produce o varietate de componente pentru iDevice-uri, ea dezvaluind pentru prima oara design-ul viitorului smartphone al celor din Cupertino.

Conform acestei imagini design-ul iPhone 7 va fi cu foarte putin diferit fata de cel al iPhone 6S, adica Apple va renunta la antenele care separa carcasa in trei parti si le va mentine doar pe cele care inconjoara partile superioara si inferioara ale carcasei.

Separat de aceasta modificare vedem si ca iPhone 7 va avea o camera mai mare, dar nu una dubla, restul elementelor carcasei parand sa fie complet identice cu cele ale carcasei iPhone 6S, asa cum este ea produsa in momentul de fata pentru Apple.

Conform sursei, carcasa iPhone 7 este usor mai subtire decat cea a iPhone 6S, insa design-ul va ramane din pacate neschimbat in cea mai mare parte a sa si probabil vor exista foarte multe persoane nemultumite de lipsa de schimbare la aceasta lansare.

Partea buna este ca Apple pare sa pregateasca o imbunatatire a camerei iPhone 7, iar daca zvonurile de pana acum se vor dovedi adevarate, atunci doar iPhone 7 Plus va avea camera dubla, iar iPhone 7 ar putea ramane cu camera standard oferita in momentul de fata de Apple.

Concluzionand, ce parere aveti despre ceea ce pregateste compania Apple pentru iPhone 7 ?

carcasa design iPhone 7

40 COMENTARII

  1. Anul asta prevad trecerea la rezolutie de FHD pentru 7 simplu, camera mai buna si cu stabilizare optica, 2 gb ram, procesor A10 si cam atat

  2. cred ca va avea cameră dublă si design Diferit de 6S
    spate de sticlă si ecranul mult mai curbat
    Posibil logo iluminat..
    Sunt obligați sa iasă cu alt Design .(cred)

  3. Asa va fi. Aceasta este perioada cand apar schitele. Si la iphone 6 tot in martie au aparut si s-a adeverit. Daca va fi mai subtire va fi ok.

  4. Dacă e adevărat, atunci e clar: originality is dead. Internetul e plin de zeci, ca să nu zic sute de concepte i7 excepționale, dintre care mai mult de jumătate perfect realizabile din punct de vedere tehnic. Cu toate astea, e foarte posibil ca Jony să se fi decis deja să vină doar cu îmbunătățiri ale designului i6 & Co. What a surprise. Yeah, right.

  5. Daca nu va fi un desing nou!
    O vor da in bara ca si samsung cu s6-s7! Nici o dif…. Aiurea rau!
    La fel si iPhone va fi daca nu vor schimba desing-ul radical.

  6. Citez: “Partea buna este ca Apple pare sa pregateasca o imbunatatire a camerei iPhone 7″…who cares about the camera? Bateria, soft fără bug-uri, accesorii de calitate ridicata ca parca se dizolva cablul de date după 1 an….asta e ce trebuie schimbat, nu camera. Asta de acum ce are? Mulțumesc!

  7. Exact, “who carea about the camera” pitipoancele care își fac selfi-URI. Eu cand văd dungile alea de pe spatele lui 6s ma lasă rece. Parca la 6s+ nu se văd asa nașpa dar la 6s sunt de toată jena. Sa vedem ce o fi cu 5se altfel ramân tot la 5s(the best of the best cu un iOS 7)

  8. imi pare prea mic pare mai mult a SE nu 7 , am mai vazut poza exact la ce e acolo zaone cu spatele si se vede mai bine , pare exact ca un ipod 5th … numai ca design de iph 6 .. daca ala va fi 7 chiar e dezamagitor , in loc sa vina cu ceva nou , imi pare ca trag in jos catre iphone 3g sau chiar primul.. la design ma refer..

  9. Ca în fiecare an, când apar schițele, care pe calculator nu arată prea bine, toți se trezesc că este urât, că nu îl vor.. și când apare produsul propriu-zis, toți ne îndrăgostim de el. Sunt convins că dacă nu ne va uimi cu un design nou, deosebit, ne va uimi cu siguranță cu alte lucruri.

  10. Before ” Apple care”s costumers !! ” Now ” Apple don”t care costumers ” .. Trist dar adevărat! Pe idevice toți afirmă că ios 9.3 beta 6 este incredibil , impecabil .. Pe alte site-uri toți afirmă că beta 6 e un dezastru și că a venit cu alte buguri destul de importante .. Concuzie : Doar marketingul e de Apple , unele androide ruleaza mai bine față de iphone 6 cu 9.3 , deci softul e cam praf .. desigur o să apară și acei fanboys probabil și or să te scoată și o să te bage până nu mai stii ce e cu tine !

  11. “Design-ul este o chestiune de preferințe și gusturi proprii”. Pentru unii e urâțel, pentru alții e perfect.
    Părerea mea este că Johnny Ive își bate joc de toți. Așa cum scrie și @Dan, sunt zeci de concepte absolut superbe, iar Ioniță ăsta de la Apple alege un design destul de șters.

  12. L-a intrebat cineva daca merita upgrade_ul ? Altfel, tu esti avocatul lui ? Tot asa putem intelege si ca a trecut de la iPhone 4 direct la 6s, si urmatorul va fi iPhone 10.

  13. Pai exact,putem înțelege orice,el a zis ca nu se merita trecerea la 7 de la 6S daca va arăta aproape la fel. Însă nu a spus de la ce model a trecut la 6S(poate e primul lui iPhone),doar tu ai dedus(de unde,nu știu) ca a trecut la 6S de la 6.

  14. plus,baterie mai buna,waterproof macar ip67(declarat oficial sau nu de apple oricum probabil va exista),mai usor probabil un pic de tot si desigur mai subtire cu vreo aprox jumatate de mm,camera aproape flush,antene partiale,tind sa cred ca va fi si stereo pe sunet cu DAC mai performant (microfoane si noise canceling mai bune).oricum retursuri cam pe toate planurile,ceea ce desigur sunt binevenite….sunt f curios si ios 10 daca va veni cu ceva nou cu adevarat de luat in seama sau aceasi interfata si mici elemente pe colo colo noi …

  15. Poate ne da el un raspuns si ne lamureste. Ideea e ca f multa lume sufera cu ultimul model… si cand nu are bani sa-l cumpere si pe ultimul gaseste scuze de genul….