iPhone 7 cu camera dubla – asa ar putea arata interfata

iPhone 7 cu camera dubla urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple anul acesta daca este sa dam crezare multitudinii de zvonuri din ultima vreme care sugereaza faptul ca o asemenea functionalitate va fi oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Plecand de la un brevet de inventie inregistrat recent companiei Apple, cineva a creat un concept pentru modul in care ar putea arata interfata aplicatiei Camera a iPhone 7 cu camera dubla, iar in clipul video de mai jos puteti vedea totul.

Practic, iPhone 7 ar urma sa aiba o camera normala si o camera cu zoom, ambele inregistrand simultan clipuri video, iar in aplicatia Camera ar putea fi afisate doua feed-uri video simultan, unul cu zoom normal si unul cu zoom de un anumit nivel.

Vizualizarea clipurilor video inregistrate in acest mod ar putea fi similara cu vizualizarea feed-ului video direct in aplicatia Camera, ecranul fiind impartit in doua pentru a afisa inregistrarea cu zoom normal si cea cu zoom mai mare.

Avand in vedere ca vorbim doar despre un concept care ne spune cum ar putea arata interfata unei aplicatii Camera dintr-un posibil iPhone 7 cu camera dubla, realitatea ar putea fi cu mult mai diferita, insa ramane de vazut ce va face Apple.