Camera dubla a iPhone 7 Plus apare in noi imagini

In weekend am vazut primele imagini cu camera dubla a iPhone 7 Plus, sau ceea ce parea a fi un ansamblu cu camera dubla creat special pentru compania Apple de catre unul dintre partenerii sai asiatici in vederea testarii de prototipuri inaintea lansarii.

Atat imaginile de ieri, cat si cele aparute astazi par sa prezinte exact aceeasi camera dubla pentru iPhone 7 Plus, ele parand sa fie facute de catre aceeasi persoana, asa ca este probabil sa vedem si altele in perioada imediat urmatoare.

Desi nimeni nu poate spune cu certitudine ca aceasta componenta este menita sa ajunga la Apple, codul folosit pentru ea este similar cu unele utilizate de catre compania Apple, asa ca aceasta ar putea fi intr-adevar camera iPhone 7 Plus testata in momentul de fata.

V-am spus ca exista sanse ca iPhone 7 Plus sa aiba o camera dubla si iPhone 7 sa aiba o camera normala, insa nimeni nu poate confirma sau infirma aceste informatii ca fiind 100% sigure in momentul de fata, dispozitivele fiind in proces de productie.

camera dubla iPhone 7 Plus

Indiferent cum va sta situatia in toamna, este destul de clar ca Apple ar testa o camera dubla pentru un prototip al iPhone, insa daca ea va ajunge anul acesta sau in anii urmatori in terminalele sale ramane de vazut.

camera dubla iPhone 7 Plus 1