Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Mini va concura cu iPhone SE

Samsung Galaxy S7 Mini va concura cu iPhone SE

Compania Samsung pregateste deja Samsung Galaxy S7 Mini pentru lansare pe piata in perioada imediat urmatoare, scopul acestui terminal fiind de a concura cu iPhone SE pe pietele globale, iar aparitia sa este logica, Samsung lansand terminale similare in fiecare an.

Anul acesta, Samsung Galaxy S7 Mini va avea rolul de a concura direct cu iPhone SE, terminalul avand un chip Snapdragon 820, ecran de 4.6 inch cu rezolutie 720p, 3 GB RAM, camera de 12 megapixeli si o carcasa cu grosime de 9.9mm, deci mult mai groasa decat cea a Galaxy S7.

In general compania Samsung nu asteapta foarte mult din momentul lansarii unui terminal Apple si pana in momentul in care aduce pe piata un competitor direct pentru el, asa ca lansarea Samsung Galaxy S7 Mini nu ar trebui sa uimeasca pe cineva, concurenta intre cele doua companii fiind foarte ridicata.

Daca iPhone SE urmeaza sa coste intre 450 si 550 de dolari, Samsung Galaxy S7 Mini ar trebui sa fie mai ieftin in principal din cauza faptului ca Samsung intentioneaza sa se foloseasca de el si pentru a concura cu producatorii de smartphone-uri ieftine din China.

Cand va fi lansat Samsung Galaxy S7 Mini nu stie nimeni, insa probabil nu va trece mult timp intre lansarea iPhone SE si cea a noului smartphone produs de catre compania Samsung.

 • alexandru20

  Poate nu stiu eu dar exista s6 mini?

 • Srb Srb

  nu, acuma ca apare 5se fac si ei mini cu hardware de s7

 • disqus_DPH51pchVl

  Saracii sunt obsedati de iPhone, iar in acest timp ceilalti clonatori, din China, le trag presul de sub picioare

 • Eu.G

  Incepand cu Samsung Galaxy S2, an de an a iesit si o varianta mini la seria S.
  Pentru prima data din 2007 incoace, Apple scoate o varianta “mini” la Iphone, iar cand o face fanii Apple acuza Samsung ca ar copia strategia Apple :))

  Marea majoritate a producatorilor de smartphone uri au aceastra strategie…lanseaza si o varianta mini. Htc are o varianta mini la flagshipuri, Sony are varianta mini la flagshipuri, Lg are varianta mini la flagshipuri, Samsung are varianta mini la flagshipuri, Huawei are varianta mini la flagshipuri,pana si Allview are varianta mini la flagship.
  Pentru prima data, din 2007 incoace, Apple scoate o varianta mini la flagship, iar atunci cand o face, fanaticii acuza pe ceilalalti ca fura strategia Apple :))))
  #fanApple4Life

 • xabriell02

  Baaaa Wake up APPLE nu scoate nici o varianta mini face doar un update la 5s
  Treziți-vă nu dormiți

 • SatanCross

  au creierii prea spalati…..nepoata-mea de 11 ani are samsung s4 mini de 2 ani…ca s4 e prea mare ptr mainile ei…cu toate astea samsung copiaza apple…nu invers:))))))) ..samsungul in general si androidul in special au telefoane cu functii pe care fani apple le viseaza …fanii le viseaza si inginerii apple le viseaza pe hartie…in fiecare an pana in septembrie se vehiculeaza niste iphonuri galactice …holografice…numai lucruri nemaiauzite,,,in septembrie iese un rahat de telefon…le scoate ochii la fani cu 1 gb de ram si cu aiureli gen force touch….si din septembrie mai au un an la dispozitie sa viseze…si inginerii sa deseneze si sa breveteze inventii pe hartie…on and on…da nu au curaj sa recunoasca asta ,,,turma manata de tim cock:)

 • Visan Teodor

  Când spui clonatori din China, sper ca te gândești și la Apple…Pana la urma,ip 6 e partial (rama)clona de Samsung.

 • amfetamin

  Daca va semăna cu iPhone 6/6S(si dupa toate zvonurile asa va fi) va fi un iphone 6S mini(cu hardware mai slab ca 6S),doar ca se va numi 5SE.

 • Visan Teodor

  Ai grija sa nu dea Zaone drumul la caini.

 • amfetamin

  De la care Samsung a clonat Apple rama lui iPhone 6?

 • Visan Teodor

  Îți dai seama ce inovație va fi ca vor reuși sa scoata un telefon cu aspectul.lui ip6 dar cu dimensiuni de ip5?Deja e greu sa îmi imaginez câte sute de ingineri lucrează la micșorarea lui ip6.

 • Visan Teodor

  E amuzant cum spera oamenii…și continua sa spere…sa spui însă ca sunt oi,e puțin cam dur…

 • Visan Teodor

  Poate de la Ativ S?

 • Visan Teodor

  Și poate a aplicat un procedeu inovator prin care a aplicat liniile alea de pe HTC M7 pe Ip6?

 • Călin.

  Teodor te inseli.. Htc one m8 a avut doua camere spate :).

 • Visan Teodor

  E adevărat, S3 mini,S4 mini,S5 mini…astea nu au existat niciodată in mintea unora,ele exista doar în realitate.Bineinteles,Samsung S3 mini e doar un răspuns timpuriu al Samsung la Iphone 5SE,nimic mai mult.

 • Srb Srb

  Mai citeste odata plz. CU ACELASI HARDWARE DE s7!!
  Adica cam cum facea sony cu al lor z compact. Pana acuma s3-s5 mini asa erau?

 • Srb Srb

  la 10mm grosime in zilele noastre deja este caramida, si da probabil nu se va indoi nici la 100kg.Deja se intorc la iphone 4, aceeasi grosime, sticla fata/spate

 • Mihai

  Aici este o discutie aprinsa pe tema copierii, eu cred ca apple nu copiaza nimic, lanseaza un model diferit si nu un mini al vreunui flagship, apple nu are acest gen de telefon, flagship, lanseaza 2 modele de 3 ani, ambele fiind singurele telefoane ale sale, anul acesta fiind 3 modele, dar nu pare a fi un mini.

 • Visan Teodor

  Am văzut, ai dreptate.însă displayul ăla 720p…hmm.

 • Visan Teodor

  Știu de htc m8…și parca nu e singurul cu doua camere pe spate,mă insel?Am modificat acum,am scris din greșeală “samsung” în loc de “htc”.

 • Visan Teodor

  E adevărat, 9.9mm e mult.Eu unul m-am obișnuit cu telefoane mai slim,nu cred ca m-ai putea întoarce curând la telefoane mai groase.E adevărat, vor spune mulți ca probabil vor înghesui în el o baterie mai generoasa iar ăsta e în mare parte un lucru bun.Din fericire,eu nu locuiesc pe o insula pustie pe care sa nu fie curent electric,și deși telefonul pe care îl am ca și “companion” are o baterie de vreo 1800mah,nu mă pot plânge.Asa ca…

 • amfetamin

  Asa este,ceapa lor de hoți! A rămas săracul HTC fără dungi:-))

 • amfetamin

  Asa este,ceapa lor de hoți!

 • Viorel Predatorul

  Las’ că face și Apple un iPhone 8 TH de la “Thick”, şi va debuta cu sloganul “Thick different!”.
  Va avea baterie de 3326 mAh cu grosime de 9.97mm… Ehe, să vezi ce extaziat vei fi!

  Niciodată să nu spui” niciodată”.

 • Viorel Predatorul

  Apple a copiat strategia de lansare a două modele cu ecrane de diagonale diferite: unul cu ecran mare și unul cu ecran mic.
  Înainte, exista un singur model de iPhone cu o singură diagonală perfectă de 3.5 inci.

  De curând, Apple face două modele: 6 și 6Plus, 6S și 6S Plus.
  Apple a văzut că Samsung vinde bine la mai mulți clienți care au nevoi diferite.

  Sunt de părere că nu e treaba noastră dacă Apple copiază sau nu. Dacă mergem pe ideea asta, ar trebui ca și reciproca să fie valabilă.
  Apple preia strategiile de produs de la toți.

 • Mihai

  Asa este piata, indiferent de produs, daca maine un producator de lapte scoate lapte cu 4% grasime, vor scoate si ceilalti acest produs, daca va fi cerut de catre consumator, este oarecum normala alinierea pietei la cererea consumatorilor, in cazul de fata telefoane. Toti producatorii de piata vor sa vanda, iar ce spune apple ca ei nu fac produse doar pentru a le vinde este oarecum o minciuna, ei fac produse, nu sunt artisti, cantareti, pictori sau sculptori, care fac o opera prin actul de creatie.

 • Viorel Predatorul

  Exact! Ai perfectă dreptate!

 • AndroBin

  Sper ca Apple sa nu copieze de la Samsung lcd-ul lipit cu prenadez :)))) este unicat

 • Chico

  Stii care este problema?? Aici ii plang pe cei de la apple, tocmai samsung ia copiat la aceasta mare descoperire display sau componente lipite cu prenandez.. Ei sunt inventatorii acestei super idei marete, asa ca reevalueaza-ti parerile…