Samsung Galaxy S7 Mini va concura cu iPhone SE

Compania Samsung pregateste deja Samsung Galaxy S7 Mini pentru lansare pe piata in perioada imediat urmatoare, scopul acestui terminal fiind de a concura cu iPhone SE pe pietele globale, iar aparitia sa este logica, Samsung lansand terminale similare in fiecare an.

Anul acesta, Samsung Galaxy S7 Mini va avea rolul de a concura direct cu iPhone SE, terminalul avand un chip Snapdragon 820, ecran de 4.6 inch cu rezolutie 720p, 3 GB RAM, camera de 12 megapixeli si o carcasa cu grosime de 9.9mm, deci mult mai groasa decat cea a Galaxy S7.

In general compania Samsung nu asteapta foarte mult din momentul lansarii unui terminal Apple si pana in momentul in care aduce pe piata un competitor direct pentru el, asa ca lansarea Samsung Galaxy S7 Mini nu ar trebui sa uimeasca pe cineva, concurenta intre cele doua companii fiind foarte ridicata.

Daca iPhone SE urmeaza sa coste intre 450 si 550 de dolari, Samsung Galaxy S7 Mini ar trebui sa fie mai ieftin in principal din cauza faptului ca Samsung intentioneaza sa se foloseasca de el si pentru a concura cu producatorii de smartphone-uri ieftine din China.

Cand va fi lansat Samsung Galaxy S7 Mini nu stie nimeni, insa probabil nu va trece mult timp intre lansarea iPhone SE si cea a noului smartphone produs de catre compania Samsung.