iOS 9.2.1 vs iOS 9.3 beta 7 – comparatia performantelor

Avand in vedere ca iOS 9.3 beta 7 a fost lansat in cursul noptii trecute, acum vedem si o comparatie cu iOS 9.2.1 cand vine vorba despre performantele generale ale iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, ea avand rolul de a ne arata modul in care Apple a gandit schimbarea pentru terminalele noastre.

Dupa cum puteti observa si din comparatioa intre iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta 7 facuta pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPad Air, cea mai recenta versiune a sistemului de operare functioneaza mai greu decat iOS 9.2.1 in diverse task-uri, in alte elucrurile fiind complet diferite.

Pe terminalele mai vechi iOS 9.2.1 va fi mai rapid decat iOS 9.3 beta 7, dupa cum era de asteptat, insa pe terminalele mai noi diferentele intre cele doua versiuni ale sistemelor de operare nu sunt chiar atat de mari precum v-ati gandi, performantele fiind extrem de apropiate.

Avand in vedere ca lansarea iOS 9.3 urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare, tot ceea ce vedem acum am urma sa primim si atunci cand versiunea finala a sistemului de operare va fi disponibila pentru noi din partea companiei Apple, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ele.