Prima Pagina Apple Watch Iata cum au schimbat produsele Apple viata unui tanar cu deficiente de...

Iata cum au schimbat produsele Apple viata unui tanar cu deficiente de vedere

James Roth este un tanar american care s-a nascut cu grave deficiente de vedere si este declarat orb din punct de vedere legal, insa putinul contact vizual pe care il are cu realitatea din jur i-a permit sa foloseasca produsele Apple pentru a-si imbunatati viata.

Intr-un clip video publicat recent el descrie primul sau contact cu un produs Apple intr-un Apple Store, dar si cum cu ajutorul sau si-a facut curajul de a deveni un producator de filme si un utilizator extrem de fericit al Apple Watch, lansat anul trecut.

Sistemul VoiceOver al Mac-ului l-a atras pe James in lumea Apple si cu ajutorul sau controleaza ce mai mare parte a functiilor noului produs al celor din Cupertino, el stand la baza editarilor pe care le face in iMovie si a textelor pe care le scrie.

In clipul video de mai jos puteti vedea povestea lui James Roth despre modul in care Apple si produsele sale i-au schimbat viata, materialele de acest gen punand intr-o lumina extrem de buna compania americana si atragand noi clienti spre produsele sale.

Growing up blind, the resources I had to help cope with my visual impairment were quite limited. It wasn’t until I learned of Apple’s efforts to make their products as accessibility friendly as possible, that I truly was able to perform stronger in school, online, on the streets, and with my art. This is the story of how Apple saved my life at a time when my mental illness was the worse it had ever been.