Iata cum au schimbat produsele Apple viata unui tanar cu deficiente de vedere

James Roth este un tanar american care s-a nascut cu grave deficiente de vedere si este declarat orb din punct de vedere legal, insa putinul contact vizual pe care il are cu realitatea din jur i-a permit sa foloseasca produsele Apple pentru a-si imbunatati viata.

Intr-un clip video publicat recent el descrie primul sau contact cu un produs Apple intr-un Apple Store, dar si cum cu ajutorul sau si-a facut curajul de a deveni un producator de filme si un utilizator extrem de fericit al Apple Watch, lansat anul trecut.

Sistemul VoiceOver al Mac-ului l-a atras pe James in lumea Apple si cu ajutorul sau controleaza ce mai mare parte a functiilor noului produs al celor din Cupertino, el stand la baza editarilor pe care le face in iMovie si a textelor pe care le scrie.

In clipul video de mai jos puteti vedea povestea lui James Roth despre modul in care Apple si produsele sale i-au schimbat viata, materialele de acest gen punand intr-o lumina extrem de buna compania americana si atragand noi clienti spre produsele sale.

Growing up blind, the resources I had to help cope with my visual impairment were quite limited. It wasn’t until I learned of Apple’s efforts to make their products as accessibility friendly as possible, that I truly was able to perform stronger in school, online, on the streets, and with my art. This is the story of how Apple saved my life at a time when my mental illness was the worse it had ever been.