Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3 beta 7 pastreaza una dintre functiile grozave ale iOS

iOS 9.3 beta 7 pastreaza una dintre functiile grozave ale iOS

iOS 9.3 beta 7 si public beta 7 au fost lansate in cursul noptii trecute de catre compania Apple ca o ultima incercare de a mai rezolva probleme ale sistemului de operare inaintea lansarii iOS 9.3 care va avea loc cu siguranta in cursul saptamanii viitoare.

Cei de la Apple nu au spus ce au introdus sau scos din iOS 9.3 beta 7, insa ceea ce va pot spune este ca bugul care dezactiveaza animatiile iOS si face iPhone sau iPad mai rapide ramane in continuare activ, deci va puteti bucura de el in terminale.

Indiferent ce terminal aveti, dezactivarea animatiilor din iOS va face munca mai rapida cu aplicatiile deja deschise in terminale, intregul dispozitiv fiind mai rapid fara acele animatii care ingreuneaza unori inchiderea aplicatiilor sau accesarea anumitor functii.

Separat de mentinerea acestei optiuni, extrem de cautate de catre foarte multe persoane, iOS 9.3 beta 7 nu pare sa aduca alte beneficii sau schimbari fata de versiunea anterioara si probabil nici nu vom vedea ceva schimbat in momentul aparitiei iOS 9.3.

Daca sunteti curiosi sa testati iOS 9.3 public beta 7, v-am oferit deja un articol care va explica metoda prin care puteti face instalarea, insa asteptarea pentru aparitia versiunii finale nu va fi chiar atat de lunga.

 • cristi

  Am ajuns sa ne bucuram ca au scapat un bug, apreciind efectul si ignorand cauza. Dar sa bage functii simple si de bun simt, cum ar fi posibilitatea reglarii independente a volumului pentru sonerie si alarma, cat de greu poate fi? Penibil…

 • alexandru20

  Vrem jb la 9.3 daca tot are bug-uri

 • Andrei Toma

  Asta e pățești ! :))) Sincer eu vrea ca ios-ul să meargă , nici măcar softul nu merge! Animațiile sunt atat de slow pe iphone 6 incat imi vine să dau cu el de pământ ! Apple nu lucrează la viteza și nici la bugu-uri din cate văd .. din beta 6 au rezolvat 1 bug 2. beta 7 e un battery drainer si a mai venit cu vreo 2 ,3 bug-uri .. o sa incerc să fac un post aici .

 • Robert

  @Andrei Toma activează acel bug si vei simții o diferență mare referitor la rularea animațiilor

 • Edi Filip

  @zaonero:disqus Ai putea face o comparatie intre senzorii de amprente ? (S7 vs 6S)
  – fara bug, cu animatii pe aman2
  – fara bug, fara animatii
  – cu bug !

 • Andrei Toma

  Nu imi place cum rulează acel bug , în schimb îmi place fluiditatea ios-ului pe care a pierduto de mult . Bugul de care vorbesti l-am testat acum 2 săptămâni …

 • Alexx

  Despre ce bug vorbiți ? Adică ca trebuie activat mai exact ?

 • silv3r

  Speram sa implementeze o scurtatura la datele mobile…

 • Andr3i

  Tot nu-mi merge faza cu bug-ul ala

 • Ionel Aviatorul

  Merge bug-ul dar am dat restart… Ori am iPhone ori am ciorarie… Bag bug, stau cu lumina pe 2%, inchid datele celulare… Sa a tina bateria mai mult… Bullshit-uri.. Hai mai bine sa imi iau un 3310… Nu mai nene asa il las si sunt foarte multumit de tel. In afara de faptul ca are “crescentgrey” nu ma deranjeaza mai nimic, dar nici asta de ceva vreme… Deci parerea mea e ca ori ai iPhone, ori ia-ti nene Sagem, Ericsson T10 sau altceva 😂

 • Bugul asta il face mai rapid si orice sistem de operare deschis are tweak-uri de genul asta. N-are treaba bugul cu autonomia bateriei, n-o afecteaza in bine sau i nrau.

 • silviu

  Ionel aviatorul – dacă ai avea aceasta opțiune in telefon ai mai fi așa de supărat?